• 18 Μαΐου 2024,

Γονείς : «Eπιτέλους αλλάξτε τις ώρες των δρομολογίων προς Καβάλα»

 Γονείς : «Eπιτέλους αλλάξτε τις ώρες των δρομολογίων προς Καβάλα»

Την αγανάκτηση τους εκφράζουν γονείς τόσο των  φοιτητών που σπουδάζουν στην Λήμνο όσο και των Λημνιών παιδιών που σπουδάζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα  κυρίως αυτών που μετακινούνται με τα πλοίο και έχουν προορισμό την Καβάλα.

Πιο  συγκεκριμένα αναφέρονται στις ώρες που τα πλοία της Hellenic Seaways, προσεγγίζουν το λιμάνι της Καβάλας, οι οποίες είναι τέτοιες που δεν διευκολύνον καθόλου την συνεχεία του ταξιδίου τους στον τελικό προορισμό τους.

Τα πλοία φθάνουν  στην Καβάλα στις 19:00 και στις 5:30  και   12:30 .Και καλά την φορά που φθανουν στις 12:30, τα άλλα όμως δρομολόγια καθιστούν δύσκολή αν όχι αδύνατη  την  μετακίνηση τους. Φανταστείτε ότι υπάρχουν παιδιά που ταξιδεύουν στα Γιάννενα ή στην Φλώρινα  και είναι υποχρεωμένα να διανυκτερεύσουν στην Καβάλα ή στην Θεσσαλονίκη αν αποφασίσουν να ταξιδέψουν  μέσα στην νύχτα, αυξάνοντας το κόστος του ταξιδιού τους στις εποχές που ζούμε.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ο αριθμός των παιδιών αυτών και όχι μόνο, αλλά και άλλων επιβατών που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα είναι μεγάλος απλά δεν μπορούν οργανωμένα να εκφράσουν τα παραπονά του μήπως και καποιοι ακουσουν το δικαιο αιτημα της τροποποίηση των δρομολογίων, που εδώ και καιρό ακούγεται στο νησί. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές και θα δουν με περισσότερη ευαισθησία το θέμα.

Πηγή : LimnosReport.gr

Διαβάστε επίσης