Γοργόνες και Μάγκες !

 Γοργόνες και Μάγκες !

Περιχαρής η Μαρία Κορινθίου για την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση  ΓΟΡΓΟΝΕΣ και ΜΑΓΚΕΣ που αποτελεί μια μεταφορα την γνωστής ελληνικής ταινίας την δεκαετία του 60 στο σανίδι.

Η Κορινθίου της οποίας οι επιδόσεις δεν είναι και τόσο αξιόλογες στην υποκριτική το είχε ρίξει στις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις για τις οποίες άκουσε και διάφορα λόγω της παρέμβασης με το γνωστό σε αυτές τις περιπτώσεις Fhotoshop που κάνει το άσπρο μαύρο.

Αυτή η δουλειά με την θεατρική εκδοχή της ταινίας ΓΟΡΓΟΝΕΣ και ΜΑΓΚΕΣ την έχει αναστατώση σε σημείο που βγήκε προχθές σε ένα κανάλι να δώσει μια συνέντευξη για την παράσταση και άρχισε να κλαίει σαν μωρό παιδί.

Με λυγμούς το κορίτσι που ένιωσε οτι η συμμετοχή της στην συκγεκριμένη παράσταση ήταν μια μεγάλη δικαίωση.

 

Εχω την εντύπωση οτι Fhotoshop θα χρειαστεί και στις διαπραγματεύσεις που ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα προκειμένου να μπούμε σε διαδικασία κλεισίματος της 3ης αξιολόγησης μέχρι τα τέλη του χρόνου αφού πρώτα ικανοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός προαπαιτούμενων απο την μεριά των δανειστών.

Θα χρειαστεί ένα Fhotoshop προκειμένου να στρογγυλέψουμε τις αμβλείες γωνίες που θα έχει αυτή η επίπονη διαδικασία γιατί οι δανειστές όταν ζητάνε είναι πάντα απρόβλεπτοι.

Πάντως φαίνεται οτι υπάρχει η διάθεση και για απο τις δύο πλευρές να υπάρχει ένα γρήγορο και αίσιο τέλος.

 

Οι υπουργοί του Τσίπρα είναι τόσο αισιόδοξοι για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που ετοιμάζονται να μοιράσουν νέο βοήθημα σε όσους έχουν ανάγκη , τονίζοντας όμως οτι είναι να γίνει θα γίνει με την σύμφωνη γνώμη των δανειστών για να μην επαναληφθούν τα ίδια με το βοήθημα που δόθηκε πέρσι τα Χριστούγεννα.

Τις τελικές ανακοινώσεις θα κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν θα έρθει η ώρα.

 

Το επίδομα αυτά θα προκύψει απο το υπερπλεόνασμα που σημειώθηκε τους προηγούμενους μήνες αφού στην Ελλάδα η καταιγίδα της υπερφορολόγησης συνεχίζεται κανονικά και γεμίζει τα ταμεία του κράτους ακόμα και με κατασχέσεις λογαριασμών.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της κρίσης όλα δουλεύουν στο κόκκινο και όλα είναι υπέρ.

Υπέρ – φορολόγηση , υπέρ πλεόνασμα – υπέρ – πείνα κ.τ.λ.π.

 

Σύμφωνα με την νέα επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός χαλάει απο σήμερα το μεσημέρι με βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασία και στρώνει και πάλι απο την Τετάρτη.

Φαίνεται οτι το Σαββατοκύριακο της 28ης του Οκτώβρη θα το περάσουμε με καλές καιρικές συνθήκες τουλάχιστον χωρίς φαινόμενα.

Αυτή είναι μια πρώτη πρόβλεψη αν και είναι νωρίς να μιλάμε απο τώρα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αν πάνε καλά τα πράγματα στο Σάββατο θα βάλουμε τα μεταξωτά και ας μην φυσάει και θα κατέβουμε κάτω στην παρέλαση και εν συνεχεία όπως γίνεται παραδοσιακά θα καταλήξουμε σε κάποια ταβέρνα για να ένα ουζάκι ή μια μπυρίτσα.

Ο καιρός είναι καλός είναι με το μέρος μας και θέλω να σας θυμίσω οτι πέρσι ανάψαμε τα καλοριφέρ απο τις 10 του Οκτώβρη και φέτος φαίνεται οτι θα βγάλουμε το μήνα αλώβητοι.

Ο φετεινός χειμώνας όπως όλα δείχνουν θα είναι ήπιος με καλές γενικά θερμοκρασίες και λίγες  βροχές.

Μακάρι γιατί έχουμε ανάγκη απο ένα τέτοιο ήπιο χειμώνα.

Πάντως ο μετεωρολόγος του FaceBook ο Καλλιάνος ο Γιάνηνς που όταν υπάρχει λόγος σπεύδει να ενημερώσει πρώτα τους διαδικτυακούς του φίλους με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό μιλάει για αλλαγή του σκηνικού του καιρού απο την Δευτέρα.

Οι μέρες που θα ζήσουμε μετά την Δευτέρα – λέει χαρακτηριστικά – θα θυμίζουν χειμώνα.

Σαφέστατος.

Το πήραμε το μύνημα και είμαστε για την τελευταία πράξη που είναι το στρώσιμο των χαλιών.

Καλή σας ημέρα καλή εβδομάδα και να πάνε όλα καλά.

Είναι η εβδομάδα που τελειώνει με την εθνική επέτειο που θα μας φέρει και την αλλαγή της ώρα αφού θα πρέπει να περάσουμε στην χειμερινή με οτι αυτό συνεπάγεται.

Καλή σας ημέρα και καλό κουράγιο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης