• 19 Μαΐου 2024,

Γρηγόρης Μοσχοβίδης: «Αφιερώνω τα δυο μετάλλια στο παιδί μου, στόχος μου το Τόκιο» 

 Γρηγόρης Μοσχοβίδης: «Αφιερώνω τα δυο μετάλλια στο παιδί μου, στόχος μου το Τόκιο» 

Ίδια γεύση για τον Γρηγόρη Μοσχοβίδη ο οποίος σ` ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια στο Ακόντιο και στη Σφαιροβολία.

Ο αθλητής από τον Ακροπόταμο  που εργάζεται στην ΔΕΥΑ Παγγαίου μίλησε στην Αθλητική Πρωινή και τόνισε ότι βασικός του στόχος είναι η Παραολυμπιάδα στο Τόκιο. Παράλληλα αφιέρωσε τα μετάλλια που κατέκτησε στο Πανελλήνιο, στην οικογένεια του και ειδικά στο παιδί του.


Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ευχαριστημένος από την παρουσία στο Πανελλήνιο που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο;

Απάντηση: Ευχαριστημένος από τα δυο χρυσά μετάλλια αλλά μπορούσα να πάω καλύτερα όσον αφορά τις βολές μου και στο Ακόντιο και στη Σφαίρα. Βασικός παράγοντας ήταν η κούραση που δεν με άφησε να αποδώσω όπως ήθελα.

Ερώτηση: Τώρα πλέον κυνηγάς τα όρια για το Τόκιο;

Απάντηση Ακριβώς. Πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο για να είμαι καταχωρημένος στους 8 καλύτερους στον κόσμο, στην κατηγορία την οποία ανήκω. Μεγάλος μου στόχος είναι να δώσω το παρόν στο Τόκιο. Δεν είναι εύκολο. Το πιθανότερο είναι να πάω σε  αγώνες στο εξωτερικό, προκειμένου να λάβω μέρος σε δυο μίτινγκ. Εκεί θα επιδιώξω να πιάσω τα όρια για το Τόκιο.

Ερώτηση: Συνεχίζεις πιστά μια δύσκολη προσπάθεια;

Απάντηση: Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα δυο  χρυσά μετάλλια που παίρνω κάθε χρόνο. Αυτό αποδεικνύει την προσπάθεια και τον κόπο που κάνω. Φέτος τα δυο μετάλλια τα αφιερώνω στην οικογένεια μου και πάνω απ` όλα στο παιδί μου.

Με στηρίζει σε πολύ μεγάλο η οικογένεια μου.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Λάζαρο Στεφανίδη και το σύλλογο Μέγα Αλέξανδρο Μακεδονίας που είναι πάντα κοντά μου.

Διαβάστε επίσης