• 5 Μαΐου 2024,

ΓΣΕ: Ανανέωσε ο Παναγιώτης Ερμείδης που καλωσόρισε τον… αδελφό του, Δημήτρη στην Ελευθερούπολη

 ΓΣΕ: Ανανέωσε ο Παναγιώτης Ερμείδης που καλωσόρισε τον… αδελφό του, Δημήτρη στην Ελευθερούπολη

ΓΣΕ: Αποκτήθηκε ο Δημήτρης Ερμείδης από το Λαύριο

Τη δεύτερη φετινή του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΓΣΕ. Μετά τον Σταύρο Τουτζιαράκη ο ΓΣΕ απέκτησε τον Δημήτρη Ερμείδη που τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία με το Λαύριο. Ο Δημήτρης έρχεται στην Ελευθερούπολη για να συναντήσει τον αδελφό του Παναγιώτη ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΣΕ, παραμένει στο ρόστερ της σεζόν 2021-2022.

Οι ανακοινώσεις του ΓΣΕ για την απόκτηση του Δημήτρη Ερμείδη και την παραμονή του Παναγιώτη Ερμείδη:

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Ερμείδη ο οποίος έρχεται στην Ελευθερούπολη για να συναντήσει τον αδελφό του Παναγιώτη. Ο 21χρονος Δημήτρης με ύψος 1,89, αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στο Λαύριο (Α1). Την περίοδο 2017-2018 ανήκε στον Προμηθέα Πατρών (Α1). Ξεκίνησε στην Ξάνθη με την Ασπίδα και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αρίωνα. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΓΣΕ. Καλή επιτυχία, πάμε γερά.

Ανανέωση συνεργασίας με Παναγιώτη Ερμείδη

Ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Ερμείδη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Παναγιώτης μένει “κάτοικος” Ελευθερούπολης, έτοιμος για νέες προκλήσεις. Καλή επιτυχία, πάμε γερά.


Η ομάδα της Ελευθερούπολης σήμερα το πιθανότερο είναι να ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή ενώ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της, το Γιάννη Δημάκο που ήταν πέρσι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και 3ος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Προς παραμονή είναι και ο Γιάννης Σταμπουλής που τραυματίστηκε σοβαρά προς το τέλος της σεζόν που μας πέρασε αλλά στην Ελευθερούπολη ούτε καν σκέφτονται να τον αφήσουν ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης