• 21 Μαΐου 2024,

Γυμνάσιο Νέας Καρβάλης: Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη

 Γυμνάσιο Νέας Καρβάλης: Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη

Το Γυμνάσιο Νέας Καρβάλης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο πολιτισμικού προγράμματος και συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίου.

Η επίσκεψη έλαβε χώρα από τις 4 Απριλίου ως τις 7 Απριλίου 2024 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η ομάδας μας αποτελούμενη από 6 μαθητές και 2 εκπαιδευτικούς και την διευθύντρια του Γυμνασίου συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου και περιηγήθηκε στους χώρους του ιστορικού Ζωγράφειου Λυκείου καθώς και στα ιστορικά μνημεία της Κωνσταντινούπολης.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Δήμητρα Εγγλέζου, οι συνοδοί καθηγητές Λεμονή Ιωάννα και Γκλάβας Εμμανουήλ και οι μαθητές: Ανθή Σακαλίδου, Μηνάς Ζαχαριάδης, Στέργιος Μπαμπαλής, Βαρβάρα Καράτοπακ, Σοφία Θωμαΐδου και Αντώνης Ζοπόγλου επιθυμούν να ευχαριστήσουν τις εταιρείες ΣΕΛΕΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ & ΣΙΑ, ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΡΒΆΛΗΣ (KAVALA NOVAFERT LTD) KAI ENERGEAN OIL KAI GAS, οι οποίες κάλυψαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των μαθητών στην Κωνσταντινούπολη.

Ευχαριστούμε επίσης το ζαχαροπλαστείο του κ. ΙΩΣΗΦΙΔΗ, ο οποίος με την προσφορά του σε κουραμπιέδες και τσουρεκάκια γλύκανε τον δρόμο της επιστροφής μας. Συνημμένα φωτογραφία μπροστά από την αφίσα του Ζωγράφειου Λυκείου.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης