H Άγκελα Μέρκελ το έστειλε το μήνυμα …

 H Άγκελα Μέρκελ το έστειλε το μήνυμα …

H Άγκελα Μέρκελ το έστειλε το μήνυμα και ο Σαμαράς που το πήρε τρέχει να προλάβει να κλείσει η συμφνωνία με την τρόϊκα μέσα στον Δεκέμβρη και πρίν την αλλαγή του χρόνου.

Αλλα η Μέρκελ που θέλει συμφωνία μέσα στο 2013 δεν χαλάρωσε λίγο τους εκπροσώπους των δανειστών που θα πρέπει να ρίξουν τους τόνους αν θέλουν συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως το έχουμε γράψει και στο παρελθόν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές και ο πιο πιθανός είναι να για άλλη μια φορά να πούμε ναί στις περισσότερες απαιτήσεις τους.

Αλλα δεν είναι αυτό το θέμα ούτε το ζητούμενο.

Το θέμα είναι να πάρουν χαμπάρι οτι εδώ στην Ελλάδα τα έχουμε δώσει όλα προκειμένου να αλλάξει πορεία το καράβι και να βάλουν και αυτοί ένα χεράκι αντί να μας βαράνε απο παντού.

 

Ούτε την αποδεκατισμένη Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΑΟΚ προχθές στο “Ανθή Καραγιάννη” που συμπληρώνει σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη.

Πλέον η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο του υποβιβασμού αφού όταν δεν κερδίζεις τους εύκολους αντιπάλους πως να κερδίσεις τους δύσκολους που έρχονται.

Η ισοπαλία με την Δόξα οδήγησε τον Χαραλαμπίδη στην παραίτηση και τον Τσάκα σε μια δήλωση που το λιγότερο θα πρέπει να μας προβληματίσει αφού ο Τσάκας απο εκεί που θα πήγαινε την ομάδα τρένο στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου και θα την φόρτωνε με οχτώ ενδεκαδάτους παίκτες σήμερα μας τα γυρνάει και είναι έτοιμος να φύγει αν τα αιτήματα του δεν γίνουν δεκτά απο τους μετόχους της ομάδας.

Αυτό η προυπόθεση πέφτει στο τραπέζι πρώτη φορά και στην ουσία ανοίγει την πόρτα εξόδου στον Βλάση Τσάκα που είδε οτι δεν του βγαίνει και ετοιμάζει ηρωϊκή έξοδο.

Αυτά που θα ζητήσει να γίνουν δεκτά υπο τις συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε οτι υπάρχουν δεν πρόκειται να γίνουν και θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην επόμενη ημέρα που θα είναι ιδιαίτερη δύσκολη και διαφορετική.

Διότι αυτά που μας λέει και ζητάει σήμερα ο Τσάκας γιατί δεν τα ζήτησε πρίν αναλάβει ;

Γιατί τώρα τα βάζει στο τραπέζι ;

Και σε αυτήν την περίπτωση ΄έγινε λάθος εκτίμηση ;

Οι επενδυτές που αναλάβανε το καλοκαίρι σε πρώτη φάση να τρέξουν την ομάδα και να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο σε δεύτερη είναι αβέρτα στις λάθος εκτιμήσεις λόγω των οποίων είμαστε και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 

Πάντως να ξέρετε η Τατιάνα Στεφανίδου που όλο το καλοκαίρι έκανε βόλτες με το καϊκι της (τρεχαντήρι) στα νησιά του Αιγαίου ένα μήνα πρίν απο τις γιορτές των Χριστουγέννων στόλισε γιατί θέλει να δημιουργήσει κλίμα εορταστικό εντός του σπιτιού της αφού δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί.

Οποιος δεν έχει μαράζια και βάσανα για να τραβιέται στολίζεται και γίνεται χριτουγεννιάτικος.

Εγώ με την Τατιάνα είμαι.

Μακάρι να μπορούσαμε να στολίζουμε και δύο – τρείς μήνες πρίν.

Απο τον 15 Αύγουστο Χριστούγεννα.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και θα πάμε καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες αν και θα υπάρξει ζόρι με τον καιρό που αγριεύει.

Ο καιρός αγριεύει και η θερμοκρασία πέφτει.

Το πάρτυ αρχίζει και τα τζάκια παίρνουν φωτιά.

Και φέτος θα καεί στην ουσία το πελεκούδι.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί είναι και δύσκολοι και πονηροί.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης