H πρωτομαγιά θέλει λουλούδια και τσιτσί στα κάρβουνα …

 H πρωτομαγιά θέλει λουλούδια και τσιτσί στα κάρβουνα …

Μετά την Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ και΄πρίν την πρωτομαγιά θα συναντήσουμε την άνοιξη και θα προλάβουμε οριακά και εκτός απροόπτου να γιορτάσουμε την πρώτη του Μάη στην εξοχή με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα μπουκέτο παϊδάκια στο κάρβουνο.
Η πρωτομαγιά θέλει παγωμένη μπύρα , λουλούδια και παϊδάκια.
Η καλή παρέα και ο καλός καιρός είναι βέβαια απαραίτητες προυποθέσεις.
Οσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρυσώνουν το χάπι και θα χτυπάνε την πλάτη του Σαμαρά με κατανόηση αφού θέλουν την συγκυβέρνηση ζωντανή και μετά τις εκλογές.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Ε.Ε. να δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορία και θριάμβου γύρω απο την συγκυβέρνηση που κατάφερε και καλά να απομακρύνει την Ελλάδα απο την κρίση.
Δια μαγείας και ενώ το χρέος είναι μεγαλύτερο απο το οτι ήτανε το 2010 όταν μπήκαμε στην κρίση η Ελλάδα πανηγυρίζει αφού της έχει δοθεί το δικαίωμα να κάνει σκέψεις ανάπτυξης και οικονομικής ανάτασης.
Σύμφωνα με τον Στουρνάρα που επίσης έχει πάρει τα πάνω του η χώρ μας τους τελευταίους μήνες του 2014 θα περάσει στην φάση της ανάπτυξης έστω και οριακά.
Αυτο κυρίως θα βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα αφού επι της ουσίας στην καθημερινότητα του έλληνα τα αποτελέσματα της ανάπτυξης θα αργήσουν να φανούνε.
Το γράφω αυτό γιατί θα είναι το λιγότερο αφελές να περιμένουμε με όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε να ζήσουμε στιγμές πρό κρίσης.
Πλέον η Ελλάδα έχει αλλάξει και η Ελλάδα πρίν το 2010 δεν υπάρχει πουθενά όσο και να ΄ψάξετε.
Έχουμε φάει τα μούτρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε παρακάτω υπο διαφορετικές συνθήκες και με άλλους όρους αφού το παιχνίδι έχει αγριέψει.
Μετά το ΠΑΣΟΚ που έβγαλε κλαδιά και έγινε ελιά σε μια πρώτη απόπειρα μετάλαξης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Νέα Δημοκρατία είναι πολύ πιθανό μετά τις Ευρωεκλογές και ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα βγάλει η κάλπη να αλλάξει.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σημερινού της προέδρου υπάρχει η περίπτωση την Νέα Δημοκρατία έτσι όπως σήμερα γνωρίζουμε να αντικαταστήσει ένα κόμμα που θα επεκτείνεται απο την δεξιά μέχρι την κεντροαριστερά και θα υπάρχει στην ονομασία του νέου αυτού κόμματος ο όρος “Νέα Ελλάδα” που χρησιμοποιεί όλο και πιο συχνά ο Αντουάν.
ΕΛΙΑ , ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και πάμε παρακάτω.
Νομίζω οτι το αποτέλεσμα του τελικού κυπέλου προχθές στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και τον ΠΑΟΚ απεικονίζει την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων αφού ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο τουλάχσιτον παιχνίδι ήτανε πολύ καλός ενώ ο ΠΑΟΚ μουδιασμένος δεν μπόρεσε να ΄πείσει οτι θα ήτανε αυτός που θα σήκωνε την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ.
Οπως πολύ σωστά είπε και ο Γεωργιάδης μετά το τέλος του αγώνα πολύ παίκτες του δικεφάλου δεν μπορέσανε να σηκώνουν το βάρος του τελικού.
Στα σύν του αγώνα το υπέροχο κλίμα στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δημιουργούν μια φοβερή ατμόσφαιρα χωρίς έκτροπα.
Κατα τα άλλα πάμε καλά και μπαίνουμε στην εβδομάδα της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ αφού την Πέμπτη με καλο καιρό μάλλον θα γιορτάσουμε την πρώτη του Μάη μαζεύοντας λουλούδια και φτιάχνοντας βέβαια το Μαγιάτικο στεφάνι.
Την πρώτη του Μάη γιορτάζει η Άνοιξη τα λουλούδια και η φύση γενικότερα.
Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη γιατί και αυτή η εβδομάδα όπως και οι προηγούμενες θέλουν και κουράγιο και ψυχική δύναμη για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης