• 24 Απριλίου 2024,

H άνοιξη είναι εδώ !

 H άνοιξη είναι εδώ !

Προσπαθούν για άλλη μια φορά οι οικονομολόγοι της χώρας να υπολογίσουν την οικονομική ζημιά ή την επιπλέον επιβάρυνση που θα προκύψει στον λογαριασμό απο το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης που θα έχει κύριο χαρακτηριστικό την μείωση του αφορολόγητου.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς τους υπολογισμούς η επιπλέον επιβάρυνση που θα κληθεί να πληρώσει κάθε έλληνας φρολογούμενος πολίτης ανάλογα με την οικογενειακή του κατάσταση θα είναι απο 300 έως 500 ευρώ.

Βέβαια για άλλη μια φορά όλα αυτά είναι σενάρια αφού προς το παρόν δεν έχουμε καμμία συφμωνία και κανείς δεν ξέρει ποιά θα είναι αυτά που θα χάσουμε για χάρη της διαπραγμάτευσης.

Πάντως είναι γεγονός οτι όλοι τρέχουν για να προλάβουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη του ψεύτη αφού αν περάσει και ο Απρίλης χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης θα αρχίσουν τα σφιξίματα !

Απο τον δρόμο του Παληού κάθε που παίρνει και βραδιάζει περνάνε ένα σωρό νταλίκες που προκειμένου να γλυτώσουν κάποια διόδια επιλέγουν να ταξιδέψουν απο το επαρχιακό δίκτυο και οχι απο την Εγνατία.

Αυτό καταλαβαίνετε οτι εγκυμονεί κάποιους σοβαρούς κινδύνους που όμως όπως φαίνεται δεν πέφτουν στην αντίληψη των οδηγών των φορτηγών.

Μήπως θα πρέπει η τροχαία Καβάλας να αρχίσει να κάνει κάποιους σχετικούς ελέγχους εν όψει και καλοκαιριού ;

Ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 ετών για υπεξαίρεση μέσα απο ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος δηλώνει οτι δεν θα παραδοθεί ποτέ και οτι θα κάτσει στην Ελλάδα για να παλέψει και να αποδείξει την αθωώτητα του.

Καλεί μάλιστα τους οπαδούς του αν τελικά συμφωνεί , πράγμα βέβαια αν δεν διαφύγει στο εξωτερικό να μαζευτούν έξω απο την βουλή για να καταλάβουν όλοι οτι είναι πολλοί.

Ο Αρτέμης Σώρρας αν δεν δραπετεύτσει απο την Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα πέσει στα χέρια των αρχών αφού είναι γνωστό οτι αυτή η χώρα εκτός όλων των άλλων είναι γεμάτη και με ρουφιάνους που μπορούν να κάνουν την διαδικασία της σύλληψης του πολύ εύκολη υπόθεση.

Αν μείνει στην Ελλάδα θα είναι απλά θέμα χρόνου.

Πάντως οι αρχές πιστεύουν οτι ο Αρτέμης είναι έτοιμος να διαφύγει στην Ιταλία αλλά για ευνόητους λόγους θέλει οι οπαδοί του να πιστεύουν οτι είναι στην Ελλάδα και δεν τους εγκατέλειψε ποτέ.

Αυτό βέβαια που μας εκνευρίζει είναι οτι για άλλο ένα Σαββατοκύριακο ο καιρός δεν ήταν έτσι όπως τον περιμέναμε και κυρίως δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε να είναι στα μέσα του Μάρτη.

Τα υψηλά ποσοστά υγρασίας συνεχίζονται και ακόμα και την Κυριακή που περιμέναμε μέχρι και 20 βαθμούς κάποια στιγμή έβρεξε.

Λίγο αλλά έβρεξε.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασίες 17 και 18 βθαμούς και καθημερινές ηλιοφάνειες.

Μακάρι …

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και οτι στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Μπορεί να έχουμε ακόμα αρκετά μέτρα να διανύσουμε αλλα έχω την εντύπωση και την πίστη οτι θα είναι και τα πιο εύκολα αφού τον γάϊδαρο τον φάγαμε.

Η ουρά είναι το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης