• 15 Μαΐου 2024,

H απάντηση της Ιωσηφίδου στις δηλώσεις Αγγελίδη

 H απάντηση της Ιωσηφίδου στις δηλώσεις Αγγελίδη
Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Αγγελίδη στο ραδιόφωνο σας που δημοσιεύονται σήμερα θα ήθελα να δηλώσω τα παρακάτω:
Αντί ο πρόεδρος της Δημωφέλεια να προβεί σε μια ευχαριστήρια δήλωση , καθώς τις τελευταίες ημέρες , η επιχείρηση χάριν προσωπικών μου ενεργειών αύξησε την περιουσία της κατά 65.000 Ευρώ και της παραχωρήθηκε έκταση 5 στρ. στα Λασπόλουτρα , εκείνος προτίμησε , για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει , να προχωρήσει για μια ακόμη φορά σε μια προσωπική επίθεση εναντίον μου .
 Έτσι
Α) Δήλωσε ότι  η σημερινή διοίκηση της επιχείρησης συνέβαλε  στην εκποίηση του ακινήτου στην Άσπρη Άμμο  για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας , όταν ο ίδιος ούτε καν προσήλθε προς υπεράσπιση της προσφυγής της επιχειρήσεως  κατά της ακύρωσης της επενδύσεως , με αποτέλεσμα αν δεν υπήρχε η δική μου προσφυγή , σήμερα η επένδυση να είχε ματαιωθεί.
Β) Αναφέρθηκε σε επανασχεδιασμό και εκμίσθωση άλλης  εκτάσεως στη θέση Σπαθιά  του Εσκή Καπού  για την ανέγερση δεύτερης ξενοδοχειακής μονάδας , όταν ο σχεδιασμός αυτός αλλά και η απόφαση για την εκμίσθωση , έχει γίνει από την δική μου διοίκηση , ενώ ο ίδιος 10 μήνες  τώρα κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα την διαδικασία.
Γ) Μίλησε  τόσο αυτός,  όσο όμως και ο δήμαρχος  σε άλλη εκπομπή , για μπαράζ ταξιδιών μου σε Αμερική, Γαλλία , Ινδία  και Κορέα χωρίς κανένα αντίκρισμα. Καλά ένα χρόνο τώρα κανείς δεν τους ενημέρωσε ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας οι Αμερικανοί τουρίστες είναι στην πρώτη πεντάδα των ξένων επισκεπτών του δήμου μας και οι Κορεάτες στην πρώτη δεκάδα; Πότε επιτέλους θα ενημερωθούν; Τα δε περί γάλλων σεφ και χιλιάδων ινδών , δηλώνουν την άγνοια τους και αποδεικνύουν ότι καμία σχέση δεν έχουν με την τουριστική βιομηχανία , αφού δεν μπορούν να αντιληφθούν ούτε την προστιθέμενη αξία του Kavala Tales of Taste, ούτε πολύ περισσότερο του Kavala Film Office.
Δ)  Παραπονέθηκε , ότι σε αντίθεση με άλλο μέλος της παράταξης μου που ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Φεστιβάλ Φιλίππων, εγώ δεν έπραξα το ίδιο για το Φεστιβάλ Cosmopolis.  Μα το Φεστιβάλ Φιλίππων κανείς στη μακρόχρονη πορεία του μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να αλλοιώσει τον πυρήνα και τον χαρακτήρα του , σε αντίθεση με όσους αυτή την στιγμή , με τους  πειραματισμούς τους «ασελγούν»  πάνω στον χαρακτήρα , στην ιδέα και στην αξία του Cosmopolis. Πάντως από την στιγμή που θα κοστίσει στην επιχείρηση και στους καβαλιώτες πάνω από 180.000 ευρώ , εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία , μήπως και καλυφθεί τουλάχιστον ένα μέρος των εξόδων.
Ε) Είπε ότι σε αντίθεση με εκείνον , εμένα ο λαός στις τελευταίες εκλογές με έστειλε στο σπίτι μου . Να με συγχωράει , αλλά σε αντίθεση με εκείνον που είναι ένας δοτός πρόεδρος εγώ ήμουν εκλεγμένη από τον λαό. Επιπλέον βέβαια , για κακή τύχη τόσο του ιδίου όσο και κάποιων άλλων από την σημερινή δημοτική αρχή , ο λαός της Καβάλας δεν με έστειλε σπίτι μου , αλλά διπλασιάζοντας τις ψήφους μου,  με έστειλε  ως εκπρόσωπο του στα δημοτικά έδρανα, κάτι που να του θυμίσω δεν συνέβη στον ίδιο.
Τέλος και για να μην χαλάσει την συνήθεια  με χαρακτήρισε και πάλι αμετροεπή. Δεν θα αντιδικήσω αυτή την φορά  μαζί του , γιατί καταντάει πλέον βαρετό. Θα του πω όμως ότι προτιμώ να είμαι αμετροεπής και χρήσιμη , παρά μικροπρεπής , μικρόψυχη και «λίγη».

Διαβάστε επίσης