H δροσιά θα έρθει όπως και η ανάπτυξη, αργά και σταθερά …

 H δροσιά θα έρθει όπως και η ανάπτυξη, αργά και σταθερά …

Σύμφωνα με την νέα επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός θα αρχίσει να δροσίζει απο την Παρασκευή όπου το μεσημέρι θα έχει 23 βαθμούς.

Το γράφω αυτό γιατί αρκετοί περιμένανε την δροσιά και ξενυχτήσανε στην εξώπορτα του σπιτιού τους απο χθές Τετάρτη.

Αυτή ήταν η αρχική πρόβλεψη η οποία όμως δεν βγήκε γιατί το ξημέρωμα της Τετάρτης ήταν το πιο θερμό της εβδομάδας με όχι τόσο υψηλές θερμοκρασίες αλλά σίγουρα υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Ο καιρός τα επόμενα 24ωρα θα είναι δροσερός συννεφιασμένος αλλά δεν υπάρχει στην πρόβλεψη βροχή, τουλάχιστον μέχρι και την Δευτέρα.

Πάντως σύμφωνα με τα μερομήνια για τον χειμώνα του 2018 ο καιρός θα είναι ήπιος με υψηλές σχετικά θερμοκρασίες και πολλές υγρασίες αλλά και νοτιάδες.

Γενάρη – Φλεβάρη θα έχουμε διαστήματα με τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά σε γενικές γραμμές ο χειμώνας θα είναι ήπιος και δεν θα έχει καμμία σχέση με τον περσυνό που είχαμε και πολλά χιόνια και πολλές παγωνιές.

Σύμφωνα με τα μερομήνια για τον χειμώνα του 2018 την Καθαρά Δευτέρα , μετά απο αρκετά χρόνια , ο καιρός θα είναι πολύ καλός , ανοιξιάτικος με ένα νοτιοδυτικό αεράκι να μας σηκώνει και τον χαρταετό.

Το υπογραμμίζω αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός είναι δύσκολος και αρκετά δροσερός για δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και το τραπέζι με τα κούλουμα να στήνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας αλλά και ο χαρταετός να παραμένει  στην αποθήκη.

Μακάρι την Καθαρά Δευτέρα του 2018 τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Πάντως η είδηση που κυριάρχησε χθες σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ήταν η εγκυμοσύνη της Νομικού που διανύει ήδη το τρίτο μήνα και φωτογραφίζεται ώς μέλουσα μανούλα σε γνωστό περιοδικό της πρωτεύοσας.

Κάτι φυσιολογικό και σίγουρα μια αναμενόμενη εξέλιξη μετά τον γάμο της γίνεται πρώτο θέμα γιατί μανούλα είναι η Δούκισα Νομικού.

Ο Τούρκος παραγωγός του ελληνικού SURVIVOR παντρεύτηκε στην Γαλλική Ριβιέρα και ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να κάνει τον γάμο των ονείρων του.

Το γλέντι έγινε στο Σαν Τροπέ όπου το ζευγάρι έφτασε με ελικόπτερο.

Ο μεγάλος σεισμός στο Μεξικό πάνω απο 7 ρίχτερ άφησε πίσω του 150 νεκρούς και εικόνες καταστραφής στο κεντρικό Μεξικό με δεκάδες καταρρεύσεις κτιρίων.

Αυτά είναι τα δύσκολα και αυτά είναι που πρέπει να μπορούμε και να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά.

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ , σύμφωνα με το ρεπορτάζ , εμφανίστηκε η Κατερίνα η Καινούργιου σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αλλα για άλλη μια φορά ήταν χωρίς συνοδό.

Καταλαβαίνετε οτι όσο θα συνεχίζεται αυτή η solo κατάσταση το ντκολτέ θα γίνεται όλο και πιο αβυσσαλέο.

Μέχρι να βρεί άντρα.

Οταν τον βρεί θα αρχίσουν τα ζιβάγκο.

Σύμφωνα με τον Παπά τον υπουργό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που είναι και πιο κοντά στον Μαξίμου και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η αξιωματική αντιπολίτευση ποντάρει στις δημοσκοπήσεις αλλά όταν έρθει η ώρα της πραγματικής κούρσας ο ΣΥΡΙΖΑ θα τερματίσει πάνω απο την Νέα Δημοκρατία.

ΑΓΑΛΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!
Αν το καταφέρει και αυτό  Τσίπρας θα είναι ο μάγκας της δεκαετίας.

Είναι πραγματικά το μεγαλύτερο εμπορικό πλοίο της εταρίας COSCO που έχει έρθει ποτέ στην στο νέο ΛιμάνιΦίλιππος Βκαι φορτώνει αβέρτα.

Για τον λόγο αυτό και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο λιμάνι κυρίως απο φορτηγά της εταιρίας ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ.

H Καβάλα όπως καταλαβαίνετε αναπτύσεται σε όλα τα επίππεδα και αυτό είναι καλό.

Μακάρι να πάμε έτσι τα επόμενα χρόνια και καλύτερα μήπως και μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Οι δυσκολίες παραμένουν παρά τα σενάρια ανάπτυξης που μας βομβαρδίζουν απο το Μέγαρο Μαξίμου.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι όλα θα πάνε καλά αλλά δυστυχώς δεν φτάνει μόνο η δική μας αισιοδοξία που είναι δεδομένη γιατί εμείς εδώ και χρόνια έχουμε αποφασίσει και το ποτήρι το βλέπουμε μισογεμάτο.

Είναι θέμα επιλογής την οποία και θα συνεχίσουμε όσο πρέπει και μέχρι εκεί που πάει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης