H Γωγώ Μαστροκώστα φωτογραφίζεται με νεαρό θαυμαστή της στην παραλία !

 H Γωγώ Μαστροκώστα φωτογραφίζεται με νεαρό θαυμαστή της στην παραλία !

Δίπλα στην μία και μοναδική Γωγώ Μαστροκώστα ακόμα και ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο  ο Ρονάλτο ο Κριστιάνο “εξαφανίζεται”.

Ποιός Ρονάλντο ;

Γωγώ λέμε και κλαίμε !

Όταν η Γωγώ υψώνει το ανάστημα της  και φοράει το μπικίνι της έχει την μαγική αυτή ιδιότητα να υποβαθμίζει τους γύρω της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που τα τελευταία χρόνια συνηθίζει μέρος των διακοπών του να τις περνάει σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μεσσηνίας συναντήθηκε στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με το ζεύγος Δέλλα – Μαστροκώστα που τυχαίνει να κάνουν την ίδια περίοδο , στο ίδιο μέρος, και αυτοί τις διακοπές τους.

Αν θα προσέξετε στην φώτο που δημοσιεύουμε σήμερα ο Ρονάλντο που έχει πάρει χαμπάρι οτι απειλείται από την εκρηκτική παρουσία της Γωγώς σφίγγεται και βγάζει στην κάμερα την  φωτογραφική όχι μόνο τους γυμνασμένους κοιλιακούς τους αλλά και τους “πρησμένους” μύες των ποδιών του.

Ο άνθρωπος μπορεί να είναι πύραυλος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά στην προκειμένη περίπτωση δίπλα του βρέθηκε μία ρουκέτα !!!!

Πάντως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Κριστιάνο είναι ιδιαίτερα φιλικός όποτε έρχεται στην Ελλάδα και με μεγάλη ευχαρίστηση δέχεται να φωτογραφίζεται με όποιον του το ζητήσει.

Βέβαια για να του το ζητήσει αυτός που θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του θα πρέπει να τον πετύχει κάπου και αυτό είναι πολύ δύσκολο αφού ο Κριστιάνο κινείται σε περιοχές συγκεκριμένες του συγκροτήματος που προστατεύουν την ιδιωτικότητα του.

Αυτό το καλοκαίρι μπορεί πολύ  εύκολα να χαρακτηριστεί ως το καλοκαίρι των μπουρινιών αφού σχεδόν καθημερινά κυρίως μετά το μεσημέρι έχουμε μπουρίνια που άλλη φορά ξεσπάνε και άλλη φορά βογγάνε πάνω από την Καβάλα και ξεσπάνε κάπου αλλού.

Πάντως αυτό το σκηνικό του καιρού που δείχνει τάσεις καθιέρωσης προβληματίζει όλους αυτούς που ασχολούνται με τον τουρισμό και όχι μόνο αφού βλέπουν τον Ιούνιο να φεύγει και να αφήνει πίσω του πολύ χαμηλούς τζίρους αφού τα μπουρίνια αυτά δεν αφήνουν τα μαγαζιά να δουλέψουν.

Οι παλαιότεροι θα λέγανε ότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από το γεγονός ότι έτσι έχει πιαστεί το φεγγάρι και για τον λόγο αυτό ζούμε το διάστημα αυτό στον αστερισμό των μπουρινιών.

Πάντως και η καινούργια πρόβλεψη της ΕΜΥ έχει φαινόμενα αστάθειας καιρικής που φαίνεται οτι αραιώνουν αλλά δεν τελειώνουν.

Ένα μπουρίνι μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά και δεν έχει καμμία σημασία αν μετά το μπουρίνι βγει και πάλι ο ήλιος ή δέκα ουράνια τόξα μαζί.

Το κακό έχει γίνει.

 

Μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η επόμενη αργία είναι της Παναγίας 15 Αυγούστου που πέφτει ημέρα Πέμπτη.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.

Πέμπτη 15 Αυγούστου αργία , Παρασκευή 16 Αυγούστου του Αγίου Ενδιάμεσα, μετά Σαββατοκύριακο και Δευτέρα στην δουλειά αν δεν ξεκινάει η άδεια σας.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και αυτό δεν αλλάζει όσα μνημόνια και να ζήσει αυτή η χώρα.

Ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που τα ρολά θα κατεβαίνουν σίγουρα την εβδομάδα του 15 Αύγουστου για τους περισσότερους.

 

Το σενάριο της ανανέωσης όσο αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς εκλογές μάλλον ματαιώνεται αφού ο Κυριάκος επιλέγει τους παλιούς και χρεώνει την ανανέωση στον Μακάριο Λαζρίδη αφού είναι το μοναδικό καινούριο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό της Καβάλας.

Καλή επιτυχία σε όλους επιλέχθηκαν και καλή συνέχεια σε όσους δεν επιλέχθηκαν.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

a

Διαβάστε επίσης