Γιώργος Καπνόπουλος: « Μπορούσαμε τον τίτλο στον Ορφέα »

  Γιώργος Καπνόπουλος: « Μπορούσαμε τον τίτλο στον Ορφέα »

Ο διεθνής μέσος  με την Εθνική Νέων και με παραστάσεις από Σουπερ Λιγκ και Football Leagke με ΑΟΚ, Παναιτωλικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς που αποτέλεσε φέτος βαρόμετρο με την απόδοση του στον Ορφέας Ελευθερούπολης, δηλώνει ότι ο Ορφέας μπορούσε τον τίτλο του πρωταθλητή. Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Καπνόπουλου στην «Πρωινή».

Ερώτηση: Πως είδες το φετινό πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας της ΕΠΣΚ;

Απάντηση: Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα με 4 πολύ καλές ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο περίπου μέχρι το τέλος. Αυτές οι ομάδες ήταν η Δόξα Θεολόγου, ο Βύρωνας, ο Ορφέας και ο Βρασίδας Νέας Περάμου.  Το γεγονός ότι αγωνίστηκαν παίκτες με παραστάσεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες έκανε το πρωτάθλημα ακόμη καλύτερο.

Ερώτηση: Ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν έκοψε πρώτος το νήμα ο Ορφέας Ελευθερούπολης;

Απάντηση: Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν δυο ματς στο δεύτερο γύρο με ΑΕΚ εκτός έδρας και Φρίξο Πλατανοτόπου εντός έδρας. Δικαιούμασταν την νίκη αλλά δυστυχώς κάποιες λάθος αποφάσεις κατά τη γνώμη μου των διαιτητών, δεν την κατακτήσαμε και στα δυο παιχνίδια. Σημαντικό ρόλο πιστεύω έπαιξε και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ελευθερούπολης που ήταν τραγική.  Όμως βάση των αποτελεσμάτων πιστεύω ότι δίκαια αναδείχθηκε η ομάδα της Δόξας Θεολόγου πρωταθλήτρια την  οποία και εύχομαι καλή επιτυχία στη Γ` Εθνική.

Ερώτηση: Η επόμενη μέρα για τον Ορφέα;

Απάντηση:  Θεωρώ ότι υπάρχει επόμενη μέρα στον Ορφέα με ελπίδα για το μέλλον. Αρκεί να υπάρξει συστράτευση των δυνάμεων που αγαπούν τον Ορφέα σε διοικητικό επίπεδο και με σωστή οργάνωση και σχεδιασμό να επιτευχθεί ο στόχος.   Ο Ορφέας άλλωστε είναι μια ιστορική ομάδα που αργά η γρήγορα πάλι θα συμμετέχει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ερώτηση: Υπάρχουν μεταγραφικές σειρήνες για τον Γιώργο Καπνόπουλο από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Τι σκέφτεται; Θα παραμείνει στον Ορφέα;

Απάντηση: Καταρχήν πρέπει να περιμένουμε την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου και στη συνέχεια τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Τώρα όσον αφορά εμένα πρώτα οφείλω να μιλήσω με τον Ορφέα και έπειτα να εξετάσω τις προτάσεις που υπάρχουν ώστε να πάρω την καλύτερη για εμένα απόφαση.

Ερώτηση: Η άνοδος του ΑΟΚ βοηθάει το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο;

Απάντηση: Όπως γνωρίζεται πολύ καλά ο ΑΟΚ για μένα αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της καριέρας μου. Υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο και είχα συμμετοχές με τον ΑΟΚ στη Σουπερ Λιγκ αλλά και στην Εθνική Νέων. Ο ΑΟΚ φυσικά αναβαθμίζει το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και παράλληλα προσφέρει επίσημα κίνητρο για όλους. Άποψη μου είναι ότι η θέση που ταιριάζει τον ΑΟΚ είναι μόνο η Σουπερ Λιγκ. Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στον Παύλο Δερμιτζάκη που με εξαιρετικό σχεδιασμό και οργάνωση κατάφεραν να υλοποιήσουν το στόχο της ανόδου.

Ερώτηση: Μεγάλη συζήτηση έγινε φέτος για τη διαιτησία στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ. Εσύ έζησες το πρωτάθλημα από πολύ κοντά. Ποια είναι η γνώμη σου;

Απάντηση:  Κοιτάξτε υπάρχουν καλοί και νέοι διαιτητές που έχουν και τις προϋποθέσεις για καριέρα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.  Πιστεύω ότι γίνανε λάθη κάποια μάλιστα αδικήσανε τη δική μου ομάδα του Ορφέα αλλά φαντάζομαι ότι ήταν ανθρώπινα.

Εύχομαι το επόμενο πρωτάθλημα να είναι εξίσου ανταγωνιστικό, αξιόπιστο με τους ποδοσφαιριστές να βοηθάνε τους ποδοσφαιριστές για να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίζει ο καλύτερος.

Διαβάστε επίσης