• 25 Απριλίου 2024,

H γυναίκα που μπορούσε να σε βάλει να ξυρίσεις το μουστάκι !

 H γυναίκα που μπορούσε να σε βάλει να ξυρίσεις το μουστάκι !

Ηταν αναμφισβήτητα απο τις πιο  ισχυρές προσωπικότητες  του ελληνικού κινηματογράφου και ένα θηλυκό δυναμίτης στριμωγμένη και πιεσμένη  στα ταμπού των δεκαετιών 60 και 70.

Μια γυναίκα με αέρα , στυλ, χάρη και τσαμπουκά , όταν χρειαζόταν, έκανε την διαφορά αφού οχι μόνο ξεχώριζε αλλά ήταν και αυτή που έβγαινε μπροστά.

Πάντα στην πρώτη γραμμή.

Πρέπει να ήταν αρχές της δεκαετίας του 90 όταν τόλμησε να φωτογραφηθεί γυμνή στο ιερό βράχο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και στην κυριολεξία αναστέναξε το σύμπαν.

Ηταν γυναίκα γνήσια και ακομπλεξάριστη.

Μιλούσε όταν έπρεπε και ακουγόταν πάντα.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της ζωής της σου έδινε την εντύπωση οτι είχε αποσυρθεί αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν είχε γίνει ποτέ.

Ηταν πάντα πρωταγωνίστρια απλά δεν ήθελε να είναι  “μαϊντανός”.

Υπάρχουυν γενιές και γενιές που έχουν μεγαλώσει με τις ταινίες της Ζωϊτσας.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον ρόλο της ώς “ΣΤΕΦΑΝΙΑ” στην ομότιτλη ταινία τον “ΚΑΤΗΦΟΡΟ” στο πλευρό του Νίκου Κούρκουλου και τον “ΙΛΙΓΓΟ” ;

Ποιός μπορεί να ξεχάσει την δερμάτινη γυαλιστερή κόκκινη φούστα που φορούσε  ώς Crazy Girl στην ταινία οι “Θαλασσιές οι χάντρες” ;

Η Ζωίτσα για άλλη μια φορά αιφνιδίασε τους πάντες με τον τρόπο που επέλεξε να φύγει.

Μόνο που αυτή την φορά ο αιφνιδιασμός αυτός ήταν και ο τελευταίος.

Σύμφωνα με την πρόβλέψη της ΕΜΥ ο καιρός σήμερα Δευτέρα θα είναι άστατος με βροχές στην διάρκεια της ημέρας ενώ θα έχουμε και μια μιρκή πτώση της θερμοκρασίας.

Τίποτα το ιδιαίτερο ,τίποτα το ανησυχητικό αφού απο την Τετάρτη και πάλι καλοκαίρι με τον ήλιο να κυριαρχεί στον ουρανό της πόλης και την θερμοκρασία να παίρνει και πάλι την πάνω βόλτα.

Απο σήμερα Δευτέρα αναμένεται και το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων.

Μέχρι τέλος Αυγούστου θα πρέπει οι περισσότεροι να έχουν επιστρέψει.

Σε γενικές γραμμές το φετεινό καλοκαίρι ήταν καλό γιατί κυρίως δεν είχε αναγούλες, όπως το καλοκαίρι του 2015, αν και πέρασε βολίδα.

Ηταν ένα καλοκαίρι fast track με αρκετό άγχος κυρίως λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα.

Τα success story των ελληνικών κυβερνήσεων απέχουν πολύ απο την καθημερινή πραγματικότητα που βιώνουν εκατομμύρια έλληνες και θα έλεγα οτι δεν έχουν και καμμία σχέση αφού αυτό που ζούμε απο το 2010 και μετά μόνο success story δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να παλεύουμε γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή και γιατί δεν έχουμε μάθει να χάνουμε και περιμένουμε κάποια στιγμή και την πρώτη μέρα της άνοιξης σε όλα τα επίπεδα.

Το φετεινό καλοκαίρι είχε μια αύξηση αφίξεων ,κυρίως απο Βαλκάνιους τουρίστες, που όμως ήταν και πιο διαβασμένοι όσο αφορά την καταναλωτική τους διάθεση αλλά και πιο μαζεμένοι και σφιχτοί.

Να ξέρετε οτι την διαφορά δεν την κάνουν αυτοί οι λίγοι που έρχονται με τις τζιπάρες τους αλλά οι πολλοί που δεν έχουν τόσο εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

Το θέμα είναι οτι για άλλο ένα καλοκαίρι έγινε η δουλειά , βγήκε το μεροκάματο και είμαστε πλέον έτοιμοι για έναν ακόμα χειμώνα που καιρικά τουλάχιστον θα είναι λένε αυτοί που ξέρουν να διαβάζουν τα σημάδια των καιρών σαν τον περσυνό με χιόνια και παγωνιές.

Λέτε να έχουμε πάλι τα ίδια ;

Χιόνια μέχρι τα αυτά με κλειστούς δρόμους και παγωμένους σωλήνες ;

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ επανακυκλοφόρησαν υπο το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να γράφει και το πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας.

Ο Μαρινάκης και αρθρογράφος.

Τι άλλο ρε Βαγγέλα ;

Πρόεδρος του Ολυμπιακού , πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ , ιδιοκτήτης ΜΜΕ εφοπλιστής και αρθρογράφος.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύπουλοι είναι και ύποπτοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης