• 23 Απριλίου 2024,

H Monica βατραχάνθρωπας !

 H Monica βατραχάνθρωπας !

Είναι κάτι σαν την Αλίκη στο Ναυτικό μόνο που και η Μόνικα δεν έχει καμμία σχέση με την Αλίκη και οι δυνάμεις υποβρύχιων καταδρομών δεν έχουν καμμία σχέση με το Ναυτικό και την σχολή δοκίμων.

Πάντως η Μόνικα ακόμα και με την μάσκα στο προσκέφαλο παραμένει γοητευτική.

Θέλω να πω δηλαδή οτι ορισμένες γυναίκες οτι και να φορέσουν παραμένουν ελκυστικές και γοητευτικές ενώ  αντίθετα υπάρχουν  γυναίκες που φοράνε τα πιο ακριβά ρούχα και δεν σου λένε τίποτα.

Καλή σας ημέρα και καλή καλή εβδομάδα.

Μια εβδομάδα που μπορεί να ξεκίνησε με βροχή αλλα θα τελειώσει με ήλιο και κρύο.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για ενισχυμένους Βοριάδες απο σήμερα Τρίτη και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή.

Θα πέσει η θερμοκρασία αλλά θα υποχωρήσουν τα φαινόμενα.

Αυτό , το έχουμε γράψει αρκετές φορές, το προτιμούμε απο τις βροχές που είναι ενοχλητικές και ξενέρωτες.

Είμαστε παίκτες ψυχολογίας και οι βροχές μας την ρίχνουν.

 

Αλλαγμένος αγωνιστικά ο ΑΟΚ κέρδισε προχθές στοΑνθή Καραγιάννητο πρωτοπόρο Παραλίμνι γιατί απλά το ήθελε το παιχνίδι περισσότερο απο τον αντίπαλο.

Η ομάδα εκτός απο το πάθος και την ψυχή είχε και παίκτες που μπορέσανε και την βοηθήσανε περισσότερο όπως είναι ο Πάλας ο Βασιλάκης και ο Ξόμπλιος ο οποίος και αυτός είναι πολύ καλός.

Και ο Πάλας και ο Ξόμπλιος δεν έχουν καμμία σχέση αγωνιστικά με τον Ρομπέρ και τον Κεϊτά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Αν μπορούμε να καταλογίσουμε κάποιες ευθύνες στην διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι γιατί δεν άλλαξε τους Γάλλους νωρίτερα και άφησε να περάσει ένας ολόκληρος γύρος.

Με την νίκη την προχθεσινή πήρε φωτιά το πρωτάθλημα και πλέον και ο ΑΟΚ είναι μέσα στην κούρσα της πρώτης θέσης.

Οι τρείς βαθμοί που μας χωρίζουν απο την κορυφή μπορούν να καλυφθούν πολύ εύκολα γιατί έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο.

Μπράβο στους παίκτες ,μπράβο στον Ανυφαντάκη και στην διοίκηση.

Αυτή η ομάδα έχει ανάγκη απο στήριξη , κυρίως οικονομική απο όλη την πόλη γιατί δεν είναι θέμα μόνο του Ερασιτέχνη ή των 500 φιλάθλών που έχουν απομείνει στο γήπεδο.

Είναι θέμα όλης της Καβάλας που θα πρέπει να την στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να μπορέσουμε να αλλάξουμε κατηγορία.

 

Φαντασμογορική ήταν η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού με το συγκρότημα  «Los Cubaneros» που ξεσήκωσε τους πατρινούς και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του.

Το κεντρικό θέμα του καρναβαλιού φέτος θα είναι η ανεργία.

Πάντως παρά το γεγονός των άσχημων οικονομικών συγκυριών και φέτος το Πατρινό καρναβάλι θα πάρει σε χρήμα απο τον Δήμο Πάτρας αυτό που του αναλογεί και του αξίζει αφού το καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη αφορμή για να επισκεφτεί κανείς την Πάτρα αυτή την περίοδο.

 

Προχθές Κυριακή είχαμε και την πρεμιέρα του Surviovor 2 με τους ΜΑΧΗΤΕΣ να παίρνουν την πρώτη νίκη και να κερδίζουν το έπαθλο που ήταν η οργανωμένη καλύβα στην παραλία.

Απο την πλευρά των Διάσημων στο προχθεσινό πρώτο αγώνισμα δεν πήρε μέρος η Όλγα Φαρμάκη και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι πρόβλημα.

Όποτε κάθεται στον πάγκο η Όλγα θα είναι πρόβλημα οχι μόνο για την ομάδα των διασήμων αλλά για όλο το παιχνίδι και κυρίως για το τηλεοπτικό κοινό. Η διαφορά του φετεινού Surviovor απο το περσυνό είναι οτι η επιλογή των παικτών έχει γίνει με πιο αθλητικά κρητίρια και δεν υπάρχει παίκτης άντας ή γυναίκα που να μην είναι φέτες !

Φανταστείτε οτι αυτός που έχει το πιο αγύμναστο κορμί είναι ο Μουρούτσος που είναι και Ολυμπιονίκης στο Τάεκνβοντό.

Το ερώτημα είναι αυτοί οι παίκτες που είναι σίγουρα πιο αθλητικοί και ελαφρώς πιο εγωκεντρικοί θα μπορέσουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Θα φανεί στο χειροκρότημα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Όλα θα πάνε καλά και σίγουρα τα καλύτερα που περιμένουμε είναι μπροστά μας.

Φύσηξε έρωτας βοριάς είναι η δουλειά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης