• 18 Μαΐου 2024,

H συναυλία του Ηλία Βρεττού στην Κεραμωτή (φωτογραφίες)

 H συναυλία του Ηλία Βρεττού στην Κεραμωτή (φωτογραφίες)

Γράφει ο Μπάμπης Παναγιωτίδης


Την Πρωτομαγιά στο Paralia Beach Bar, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή – ιδιαίτερα της νεολαίας – Ηλία Βρεττού. Από νωρίς οι φανατικοί φίλοι του καλλιτέχνη άρχισαν να συγκεντρώνονται ώσπου λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας κατέκλυσαν τον χώρο όπου θα τραγουδούσε, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και άκρως ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα.

Πρώτη στην σκηνή βγήκε και τραγούδησε η Έλενα Δομάζου , η οποία με την δροσιά και την λαμπερή αύρα που εξέπεμπε ξεσήκωσε το πλήθος. Στις 19:00 κάνει την εμφάνιση του ο Ηλίας Βρεττός και με το που πατάει το πόδι του στο πάλκο δημιουργεί πανικό και συναισθήματα λατρείας από τα νεαρά μέχρι και τα μεγάλα κορίτσια καθώς και στα αγόρια.

Φίλοι – γνωστοί – και fan του Ηλία Βρεττού ( το πραγματικό του όνομα είναι Ηλίας Καραβασίλης ) εκστασιάζονται από τις επιτυχίες που τραγουδάει, τόσο τις δικές του ( Φώναξε με – Και πετάω ψηλά – Όταν με κοιτάς – Όλα τα ξέρω….), όσο και άλλες γνωστές τραγουδιστικές εκτελέσεις που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία κυρίως στο νεανικό κοινό.

Η συναυλία μέχρι το τέλος της ήταν υπέροχη, ο Ηλίας Βρεττός καταχειροκροτήθηκε δικαίως για την σκηνική του παρουσία και τις φωνητικές του ικανότητες, ενώ τα λουλούδια που είχε στη διάθεσή του το κατάστημα σχεδόν εξαντλήθηκαν.

Ο Ηλίας Βρεττός είναι αγαπητός στην περιοχή μας καθώς τον συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας και συγγενείς – από την πλευρά της συζύγου του Αναστασίας Δεληγιάννη που κατάγεται από τα Άβδηρα- Ξάνθης.

Μάλιστα στην συναυλία μεταξύ άλλων εθεάθησαν ο πεθερός του Μάνθος Δεληγιάννης μετά της συζύγου του Αυγής, συγγενείς της Αναστασίας όπως ο Αλέξης Γκριτζελάκης με την σύζυγό του Κατερίνα, τα αδέρφια του Χριστόφορο και Γκόλφω ,παρέα με φίλους τους.

Από τον πολιτικό στίβο διακρίναμε τον Καβαλιώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη, ενώ από τον χώρο του αθλητισμού τον Καβαλιώτη προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη με τα αδέλφια του Γιάννη και Χρήστο και μέλη των οικογενειών τους.

Αυτή ήταν η αρχή των live εμφανίσεων ενόψει του φετινού καλοκαιριού στο Paralia Beach Bar της Κεραμωτής, καθώς αναμένονται προσεχώς και άλλες εκπλήξεις από την διεύθυνση του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης