• 21 Μαΐου 2024,

Πλέον αντιμέτωποι και με την κρίση της ακρίβειας !

 Πλέον αντιμέτωποι και με την κρίση της ακρίβειας !

Έχουμε την εντύπωση ότι αυτό το κύμα κακοκαιρίας με τα αστραπόβροντα και τις καταιγίδες δεν θα φτάσει μέχρι και την Παρασκευή για να επηρεάσει την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ.

Το γράφω αυτό γιατί υπάρχει μία ανησυχία στις τάξεις του Εμπορικού Συλλόγου όταν έγινε γνωστό αυτό το καιρικό φαινόμενο.

Αν μας επηρεάσει τελικά η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ θα γίνει την άλλη Παρασκευή.

Ο Μάιος  μόλις ξεκίνησε και είναι γεμάτος Παρασκευές , μην ανησυχείτε.

 

Υπάρχει μία διάχυτη ανησυχία για την κρίση της ακρίβειας η οποία έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της Ευρώπης και έρχεται και στην δική μας γειτονιά.

Μετά την δεκαετή οικονομική κρίση , μετά την τριετή υγειονομική κρίση είμαστε αντιμέτωποι εδώ και μερικούς μήνες με την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση που θέλω να σας θυμίσω ότι ξεκίνησε πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Για να μην τρώτε το παραμύθι ότι για όλα φταίει ο  πόλεμος αυτός.

Μετά από όλα αυτά πώς να μην σου δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της μεσαίας τάξης.

Έχουν κάνει τα πάντα και χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν προκειμένου να μας φέρνουν αντιμέτωπους με απανωτές κρίσεις.

 

Αν μας λέγανε πριν από 20 χρόνια ότι θα έρθει η στιγμή που θα ζούσαμε  στην Ελλάδα με κουπόνια δεν θα γελούσαμε ;

Σίγουρα. Απλά τώρα που ήρθε αυτή η στιγμή κλαίμε κιόλας !

 

Πάντως ο Μπισμπίκης εκτός από καλός ηθοποιός , καλός χορευτής είναι και δυνατός ψήστης.

Αυτό προκύπτει από ένα βιντεάκι που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δέσποινα Βανδή και το οποίο τραβήχτηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

 

Χωρίς κόμμα έμεινε η Εύη  Βατίδου  η οποία μετά από λίγες ημέρες που πήρε την απόφαση να κατέβει στις εκλογές με το νεοσύστατο κόμμα της Λατινοπούλου αυτό κόπηκε από τον Άρειο Πάγο.

Πάντως η Εύη μπορεί να κάνει  μεταγραφή σε κάποιο άλλο κόμμα και να μην πάει χαμένος ο προεκλογικός αγώνας που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες.

 

Σε όλα τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια κυριαρχούσαν οι παπαρούνες και οι μαργαρίτες  που την βρίσκεις παντού και εύκολα.

 

Αυτή η στήλη το είχε γράψει από καιρό ότι όταν είναι να πέσει ο Ερντογάν η πτώση του θα κάνει μεγάλο θόρυβο και κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες αυτής της πτώσης.

Διαβάζουμε σήμερα , λίγες μόνο ημέρες πριν από τις εκλογές ότι η πλευρά Ερντογάν είναι έτοιμη να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα αν χάσει.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι ο Ερντογάν αν χάσει  τις εκλογές δεν θα παραδώσει εύκολα και χωρίς αγώνα της εξουσία στον νικητή.

Problema !!!

 

Σε κάνα δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένουμε τα ευχάριστα για τον ΑΟΚ που φαίνεται ότι είναι έτοιμος διοικητικά να αλλάξει σελίδα και να αποκτήσει ένα σχήμα που θα μπορεί να τον υποστηρίξει στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μακάρι γιατί δεν αντέχουμε άλλο την μιζέρια .

 

Κάποια beach bar στους Αμμόλοφους ανοίξανε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς αλλά χωρίς κόσμο γιατί δεν βοήθησε ο καιρός.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης