Η Αγία Βαρβάρα στο Δίκτυο Σωματείων του Προγράμματος Ανάπτυξης U12 – Healthy Hoops 4ALL

 Η Αγία Βαρβάρα στο Δίκτυο Σωματείων του Προγράμματος Ανάπτυξης U12 – Healthy Hoops 4ALL

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά, τιμή αλλά και ευθύνη η επιλογή της Ακαδημίας μας στο Δίκτυο Σωματείων του Προγράμματος Ανάπτυξης U12 – Healthy Hoops 4ALL (ηλικίες 4-12 ετών) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο οποίο εντάσσεται το πρόγραμμα Fun Basket (4-8 ετών) και U12 Mini basket (9-12 ετών) της Hellenic BasketBall Federation.

Η Santa είναι η μοναδική ακαδημία της πόλης μας που συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό ενώ σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει επιλεγεί επίσης μόνο ο ΓΑΣ Κομοτηνής.

Η ενεργός συμμετοχή της Ακαδημίας μας στο Δίκτυο Σωματείων έχει ξεκινήσει ήδη με προπονήσεις που πραγματοποιούνται υπό το βλέμμα ομοσπονδιακών προπονητών αλλά και με την προετοιμασία για τις επερχόμενες εκδηλώσεις/διοργανώσεις, με πρώτη αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 9/12 στα Ποταμούδια.

Έτσι με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στις προπονήσεις μας το Σάββατο 11/11 τον υπεύθυνο προπονητή της ΕΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα για το U12 Minibasket Σπύρο Αγγέλου, ο όποιος παρακολούθησε τις προπονήσεις του τμήματος αγοριών 2013-2014 και κοριτσιών 2012-2014.

Στη συνέχεια παρακολούθησε τον αγώνα U12 της ομάδας μας με την Ε.Κ. Καβάλας. Η ΕΟΚ αποδεικνύει έμπρακτα ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στις μικρές ηλικίες και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα.

πηγή: Santa Basketball Club Kavala – ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα Καβάλας

Διαβάστε επίσης