Η αγορά καλεί τους υποψήφιους δημάρχους Καβάλας σε debate

 Η αγορά καλεί τους υποψήφιους δημάρχους Καβάλας σε debate

Μια πολύ ενδιαφέρουσα προεκλογική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Επιμελητήριο μετά το Πάσχα που θα οργανωθεί από τον επιχειρηματικό φορέα, τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών. Οι φορείς της αγοράς προσκαλούν τους υποψήφιους δημάρχους σε ένα debate όπου θέμα συζητήσεως θα είναι οι υφιστάμενες συνθήκες στην αγορά.

Η ιδέα ανήκει στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Λεμονίδη. Άμεσα συμφώνησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας, καθώς και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Γιάννης Παναγιωτίδης. Σήμερα που συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου θα εγκριθεί η διοργάνωση της εκδήλωσης. Κάτι ανάλογο θα γίνει το προσεχές διάστημα και από τις διοικήσεις των άλλων δύο φορέων.

Ο σχεδιασμός του ιδιότυπου αυτού debate αποκλειστικά για τα θέματα της αγοράς προβλέπει ότι οι τρεις φορείς θα συμφωνήσουν σε μία σειρά αιτημάτων, ζητήματα τα οποία θα θέσουν υπόψη των υποψηφίων δημάρχων, που θα τους τα γνωστοποιήσουν. Θα τους δώσουν δηλαδή τη δυνατότητα να μάθουν τι ακριβώς ζητά η αγορά ώστε να προετοιμάσουν τις απαντήσεις τους.

Φαίνεται ότι στα ζητήματα θα περιλαμβάνονται το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, το παραεμπόριο, η λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, ακόμη και η πραγματοποίηση εκδηλώσεων. Δεν αποκλείεται να τεθούν θέματα για τη λειτουργία των πεζόδρομων.

Διαβάστε επίσης