• 29 Απριλίου 2024,

Οι «Άγριες Ανεμώνες» προβάλλονται και παρουσιάζονται σε εκδήλωση που θα γίνει στο Δημοτικό Ωδείο

 Οι «Άγριες Ανεμώνες» προβάλλονται και παρουσιάζονται σε εκδήλωση που θα γίνει στο Δημοτικό Ωδείο

Στο τέλος του 2018 κυκλοφόρησε και στην Καβάλα από τις εκδόσεις Λιβάνη το μυθιστόρημα που έγραψε η συμπολίτισσα Ευαγγελία Γιάννου κι έχει τίτλο «Άγριες Ανεμώνες». Το βιβλίο θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου στο Δημοτικό Ωδείο. Ταυτόχρονα προβάλλεται και σε όλη την Ελλάδα καθώς σημειώνει αξιοπρόσεκτη επιτυχία.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ευαγγελία Γιάννου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μιλώντας στη Νανά Τζούμα στο Spirto-web radio και στην εκπομπή «Κάτω από το κιόσκι». Ήταν μια συνέντευξη για το βιβλίο η οποία άρχισε με την περιγραφή του εξώφυλλου και φυσικά αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πλοκή του μυθιστορήματος.

Η Νανά Τζούμα ρώτησε τη συγγραφέα σχετικά με το εξώφυλλο του βιβλίου όπου κυριαρχούν τα αγριολούλουδα και ειδικά οι ανεμώνες. Τα αγριολούλουδα, απάντησε η Ευαγγελία Γιάννου, συμβολίζουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Έτσι είναι και οι ηρωίδες του βιβλίου, συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι στην υπόθεση εμπλέκεται κι ένας άνδρας που κινείται από τον κόσμο της μίας γυναίκας στον κόσμο της άλλης. Ένα μπουκέτο λουλούδια τις ενώνει, σημείωσε χαρακτηριστικά για τις ηρωίδες της η Ευαγγελία Γιάννου, που περιέγραψε το κείμενό της ως ένα δυνατό μεταφυσικό θρίλερ.

Στην ίδια συνέντευξη δόθηκαν και στοιχεία της καθημερινότητας και της προσωπικότητας της Ευαγγελίας Γιάννου, η οποία εξομολογήθηκε στη Νανά Τζούμα ότι κάθε φορά που γράφει τότε νιώθει πως πραγματικά ζει. Αυτός, επεσήμανε η συγγραφέας, είναι ο τρόπος μου για να ξεφεύγω. Σύντομα θα γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου «Άγριες Ανεμώνες», το οποίο ήδη σημειώνει επιτυχία στην πόλη μας. Μάλιστα η συγγραφέας παρατήρησε ότι το βιβλίο διαβάζεται περισσότερο και σχολιάζεται θετικά από τους άνδρες, παρά από τις γυναίκες.

Διαβάστε επίσης