• 19 Απριλίου 2024,

«Η ακτή της Καλαμίτσας είναι περιουσία του Καβαλιώτικου λαού»

 «Η ακτή της Καλαμίτσας είναι περιουσία του Καβαλιώτικου λαού»

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, τόσο την περασμένη Δευτέρα όσο και την περασμένη Πέμπτη, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Ποτόλιας (επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καβάλα) μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

Σχολίασε τα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση και τις αποφάσεις που πάρθηκαν, επαναλαμβάνοντας απόψεις που είναι ήδη γνωστές. Έτσι ο Χρήστος Ποτόλιας είπε καταρχήν ότι το δημοτικό συμβούλιο υποβαθμίζεται συνεχώς καθώς όλες οι αρμοδιότητες που είχε δόθηκαν ήδη στην οικονομική επιτροπή του Δήμου.

Για το θέμα της διαμάχης στα Πετρέλαια και τις διαφωνίες του σωματείου στην πρόταση της εταιρείας, ο Χρήστος Ποτόλιας είπε ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας αργά ή γρήγορα -και πάντα- θα βάλει χέρι στους εργαζομένους.

Κάλεσε δε το σωματείο να συνεχίσει την αντίσταση του και την αρνητική του στάση απέναντι στις προτάσεις που του έγιναν.

Σχετικά με τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου ο κ. Ποτόλιας σχολίασε:

«Πραγματικά γελάμε όταν ακούμε ότι φταίνε οι πρόσφυγες που δεν προχωρούν τα έργα υποδομής στο Περιγιάλι». Συμπλήρωσε δε λέγοντας ότι οι πρόσφυγες πρέπει όντως να φύγουν από τη δομή φιλοξενίας του Ασημακοπούλου και να κινηθούν όπου το επιθυμούν και όπως θέλουν οι ίδιοι.

Σχετικά με την ακτή της Καλαμίτσας ο Χρήστος Ποτόλιας τόνισε ότι είναι περιουσία του καβαλιώτικου λαού και η είσοδος στην ακτή πρέπει να διατηρηθεί και να είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης