• 19 Απριλίου 2024,

Οι απαντήσεις Παναγιωτίδη – Λεμονίδη

 Οι απαντήσεις Παναγιωτίδη – Λεμονίδη

Στις δηλώσεις του Αντώνη Καραγιαννίδη απήντησαν εχθές από το ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας Γιάννης Παναγιωτίδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Ο κ. Λεμονίδης μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Ας αφήσουν έξω από την προεκλογική κουβέντα τον Εμπορικό Σύλλογο. Λένε για εμένα ότι δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος, διότι όταν μου πρότειναν να είμαι υποψήφιος μαζί τους, εγώ το αρνήθηκα. Πολλοί έμποροι συνδικαλιστές, ακόμη και πρόεδροι Εμπορικών Συλλόγων, είναι υποψήφιοι ανά την Ελλάδα στις επιμελητηριακές εκλογές. Από τον καβαλιώτικο σύλλογο δεν είμαι μόνο εγώ υποψήφιος αλλά κι ένα τουλάχιστον μέλος του διοικητικού συμβουλίου».

Αναλυτικότερη ήταν η απάντηση του Γιάννη Παναγιωτίδη, που μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ο Αντώνης Καραγιαννίδης ως οικονομικός επόπτης της απερχόμενης διοικήσεως είχε κυρίαρχο ρόλο στη λειτουργία του Επιμελητηρίου. Δυστυχώς, δεν αποδέχονταν την απόφαση της πλειοψηφίας η οποία κι εφαρμόζονταν, επιθυμώντας οπωσδήποτε να υπερισχύσει η δική του άποψη. Όσα λένε για τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών τα θεωρώ λάσπη και κατήφορο. Σχετικά με το ερώτημα, εάν το Επιμελητήριο θα δεχθεί να αναλάβει τη λειτουργία του Βιοτεχνικού Πάρκου, θυμίζω ότι ο διάλογος με την περιφέρεια έχει αρχίσει και το Επιμελητήριο έχει δεχθεί αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Καλώ τον κ. Καραγιαννίδη, να μην εμπλέξουμε την αιμοδοσία στην προεκλογική συζήτηση. Κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται καθώς δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την προσφορά της εθελοντικής ομάδας. Αυτός, ήταν επικεφαλής της ομάδας και δεν έδινε λογαριασμό σε κανέναν.

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των εκλογών, ο συνδυασμός μας αποκτά μεγαλύτερη δυναμική. Σημειώνω ότι μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού μας το 90% είναι νέοι άνθρωποι που κατέρχονται για πρώτη φορά ως υποψήφιοι στις εκλογές».

 

Διαβάστε επίσης