• 19 Απριλίου 2024,

Οι καταγγελίες του Αντώνη Καραγιαννίδη

 Οι καταγγελίες του Αντώνη Καραγιαννίδη

Για είκοσι περίπου λεπτά μίλησε εχθές στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Αντώνης Καραγιαννίδης, οι δηλώσεις του οποίου προκάλεσαν αίσθηση. Οι δηλώσεις αναφέρονταν σε θέματα που χειρίστηκε η απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποφάσεις που με τις περισσότερες από αυτές ο κ. Καραγιαννίδης διευκρίνισε πως είχε διαφωνήσει εγκαίρως.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι προηγούμενες εκλογές διεξήχθησαν το 2011, ο Αντώνης Καραγιαννίδης επεσήμανε πως αυτό έγινε επειδή όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε αντιπολίτευση. Ο ίδιος μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου επί μία 6ετια και ο Παύλος Ζησίμου μετέχει 11 χρόνια. Τόνισε ωστόσο, ότι αυτό το διάστημα ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο κ. Ζησίμου ουσιαστικά διοικούσαν.

Σχετικά με το πολυκατάστημα Public και τα έργα στο επιμελητηριακό κτήριο, δήλωσε πως οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες αφού έπρεπε οπωσδήποτε να ανακαινισθεί το οίκημα. Για τις εκλογές στην ομάδα της αιμοδοσίας, ο κ. Καραγιαννίδης ισχυρίστηκε πως μεθοδεύτηκαν. Για τις εκθέσεις και το εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης, διευκρίνισε πως εξαρχής διαφώνησε ζητώντας να παραχωρηθεί το ακίνητο στο Επιμελητήριο αλλά μόνο κατά χρήση. Εμείς, πρόσθεσε ο κ. Καραγιαννίδης, δεν ασχοληθήκαμε όσο θα έπρεπε να με το εκθεσιακό κέντρο, ενώ αναφορικά με την αύξηση του αριθμού των εκθέσεων που δεν επετεύχθη τα απέδωσε στο γεγονός ότι η διοίκηση δεν απευθύνθηκε στους ειδικούς. Κάτι, που όπως ισχυρίστηκε το είχε προτείνει ο ίδιος προσωπικά.

Το ΒΙΟΠΑ είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, είπε επίσης ο Αντώνης Καραγιαννίδης. Θέλουν να μας το φορτώσουν, αλλά το ζήτημα απαιτεί μελέτη και πρόταση από ειδικούς. Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, στη θητεία που σύντομα θα ολοκληρωθεί, τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν ήταν αρκετά και επιτυχημένα. Ενώ για τα τουριστικά θέματα και ειδικότερα για τον τουρισμό κρουαζιέρας ο κ. Καραγιαννίδης δήλωσε πως οι επιμελητηριακές προσπάθειες δεν ήταν συντονισμένες. Αποφάνθηκε ότι το προσωπικό του Επιμελητηρίου είναι αρκετό οι δε εργαζόμενοι που δεν είναι μόνιμοι έχουν προσληφθεί με ομόφωνες αποφάσεις.

Εντύπωση προκάλεσαν άλλες δηλώσεις του Αντώνη Καραγιαννίδη όπως για παράδειγμα: «Δε θα έπρεπε θα είναι υποψήφιοι οι πρόεδροι της ΟΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου. Αυτοί εξελέγησαν στις θέσεις όπου βρίσκονται με σχέδιο. Τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας που τελειώνει είχα προβληματισμούς. Μετά δεν μπορούσα να δεχθώ ορισμένα πράγματα έτσι ψήφιζα αρνητικά. Η δημοκρατία λείπει από το κτήριο και θα πρέπει να την επαναφέρουμε. Όποιος έλεγε κάτι διαφορετικό γίνονταν στόχος».

Τέλος, ο κ. Καραγιαννίδης είπε ότι εξαιτίας των διαφορετικών του απόψεων έπεσε θύμα bulling εννοώντας τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του κατά τις συνεδριάσεις της διοικητικής επιτροπής.

Διαβάστε επίσης