• 16 Μαΐου 2024,

Η “Αριάδνη” ‘εφυγε ο “Βίκτωρας” ήρθε και αναμένουμε τις Αλκυονίδες

 Η “Αριάδνη” ‘εφυγε ο “Βίκτωρας” ήρθε και αναμένουμε τις Αλκυονίδες

Η “Αριάδνη” ‘εφυγε ο “Βίκτωρας” ήρθε για να μας ταλαιπωρήσει μέχρι και την Πέμπτη μας λένε τώρα τα τσακάλια της ΕΜΥ.

Καταλαβαίνετε οτι το ένα κύμα κακοκαιρίας διαδέχεται το άλλο και για να μην τα μπερδεύουν οι επιστήμονες τα έχουν δώσει και ονόματα μόνο που αυτά τα ονόματα θυμίζουν σκύλους.

Ειδικά το Βίκτωρας παίζει πολύ στα τετράποδα.

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη λεβέντες που μπορεί να έχουμε στην διάρκεια της ημέρας και ασθενείς χιονοπτώσεις όπως αυτή το πρωί της Δευτέρας που είναι αλήθεια οτι μας ψάρωσε αφού προς στιγμή πιστέψαμε οτι μπορούσαμε να μπλέξουμε σε νέες περιπέτειες.

Ευτυχώς το χιόνι έγινε βροχή και έτσι την γλυτώσαμε και νομίζω οτι μέχρι και την Πέμπτη που θα μας επηρεάζει ο “Βίκτωρας” δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσει τόσο χιόνι που θα μας δημιουργήσει πρόβλημα και θα μας εγκλωβίσει.

Σημειώστε οτι την περασμένη εβδομάδα το χιόνι έπεφτε υπο θερμοκρασίες αρκετά κάτω απο 0 και απο προχθές Δευτέρα είμαστε σταθερά πάνω απο το 0.

Σύμφωνα με την πρόβλέψη της ΕΜΥ θα πρέπει περισσότερο να μας προβληματίζουν οι βροχές που έρχονται και θα μας συντροφεύσουν σίγουρα μέχρι και την Πέμπτη που αναμένεται να σταματήσουν τα φαινόμενα και να αρχίσουμε δειλά – δειλά να βλέπουμε και τον ήλιο.

Να ξεκαθαρίσουμε οτι μετά την Πέμπτη μπορεί ο ουρανός να καθαρίσει αλλά το κρύο θα μείνει.

Ο Ματέο την δεύτερη μέρα στις Σεϋχέλες και στο νησάκι ΜΑΕ που βρέθηκε με την καλή του την Ελένη και τις δύο κόρες της για να αλλάξουν τον χρόνο ένιωσε φρικτούς πόνους στην κοιλιά και με ελικόπτερο παρακαλώ μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα Βικτώρια αφού στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν δεν μπορούσε να αντιμετωπίστεί η κατάσταση του.

Μάλιστα μέσα στο ελικόπτερο της ώρα της μεταφοράς ήταν όλη η φαμίλια αφού ήταν αδύνατο τα κορίτσια             να κάτσουν μόνα τους πίσω.

Όλοι μέσα στο ελικόπτερο και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν δεν ήταν τίποτα περισσότερο απο μια απλή ίωση που του έφερε και τσιρλιπιπί εκτός όλων των άλλων.

Να είσαι στις Σεϋχέλες και να σου ‘ρθει κόψιμο ρε Ματέο ….

Ρε παληκάρι μου για πουθενά δεν είσαι.

Τι τους θες τους εξωτικούς προορισμούς.

Κάτσε εκεί στα Άχλα της Άνδρου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Πήγε το Ελενάκι να γουστάρει λίγο για τρέλες στις Σεϋχέλες και δεν προλάβαινε να αλλάζει σώβρακα στον καλό της Ματέο.

Ωραία πρωτοχρονιά περάσανε.

Ο Ματέο γαντζωμένος στην χέστρα και τα κορίτσια απέξω στην αναμονή.

Και ο Ντάϊσεμπλουμ συμφωνεί οτι μπορεί η Ελλάδα να βγεί στις αγορές αλλα οχι το 2017 όπως θέλει η ελληνική κυβέρνηση αλλά το 2018 γιατί τότε σύμφωνα με τους δανειστές θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ένας χρόνος είναι η διαφορά ανάμεσα στις δικές μας και τις δικές τους εκτιμήσεις.

Θα φανεί στην πορεία ποιός έχει τελικά δίκιο αν και τις περισσότερες φορές τα γεγονότα μέχρι σήμερα  δικαιώνουν τις προβλέψεις των δανειστών.

Πάντως απο το 2018 και μετά που θα τελειώσει και αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει και πάλι να κολυμπήσουμε μόνοι μας χωρίς τα μπρατσάκια του περιβόητου μηχανισμού στήριξης.

Τα μπρατσάκια θα μας τα αφαιρέσουν απο τα χεράκια αλλα τα χαρατσάκια θα μείνουν.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης