• 17 Μαΐου 2024,

Κόβει την πίτα του ο ΣΦΑΟΚ – Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει ο Κυζιρίδης, το ματς με Νέστο

 Κόβει την πίτα του ο ΣΦΑΟΚ – Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει ο Κυζιρίδης, το ματς με  Νέστο

Σήμερα μάλλον θα οριστικοποιηθεί αν θα παίξει η δε θα παίξει ο Γρηγόρης Κυζιρίδης με το Νέστο Χρυσούπολης, την Κυριακή που μας έρχεται. Ο Κυζιρίδης αναμενόταν να πάρει την ελευθέρα του από τον Αιγινιακό ενώ έκανε διακονισμό με το σωματείο, προκειμένου να μην εκδικαστεί η προσφυγή του.  Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να μην ακολουθήσουν τη δικαστική οδό, αρκεί βέβαια να τηρηθεί ο διακανονισμός.

Ο παίκτης προπονείται κανονικά με τον ΑΟΚ και αν τελικά έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού έχει παίξει για τελευταία φορά στη Β` Εθνική, στις 22 Δεκεμβρίου, θα είναι στη διάθεση του Διγκόζη.

Στο ματς πάντως με το Νέστο, θα κάνουν ντεμπούτο αρκετά νέα πρόσωπα, αφού θέση διεκδικούν στην ενδεκάδα, ο Τέλλος, ο Καλλιβωκάς, ο Κεφαλάς, ο Ζυγκερίδης και ο Παναγιωτόπουλος. Χθες ο ΑΟΚ προπονήθηκε το μεσημέρι ενώ σήμερα αντιπροσωπία της ομάδας θα παραβρεθεί στην κοπή της πίτας του ΣΦΑΟΚ.

   Παρελθόν ο Κασαπάκης, από την προηγούμενη εβδομάδα

Ο Χρήστος Κασαπάκης έχει αποχωρήσει από το ρόστερ του ΑΟΚ, εδώ και περίπου 10 μέρες. Οπότε το ρόστερ αποτελείται αυτή τη στιγμή από 25 παίκτες. Ο Κασαπάκης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι για τη θέση του αμυντικού μέσου ενώ έπαιξε ελάχιστα αφού παρουσίασε προβλήματα τραυματισμών. Από τις μεταγραφές του καλοκαιριού έχουν μείνει στην ομάδα, οι δυο τερματοφύλακες Συριτούδης, Κεχαγιάς, ο Φραγκούλης αλλά και ο Αλέξης Μελισσόπουλος.  Ο Καπνόπουλος προστέθηκε  τον Οκτώβριο.  Έχουν φύγει από τις μεταγραφές του καλοκαιριού εκτός του Κασαπάκη οι: Γιαλούσης, Λαδάκης, Παβίσεβιτς, Ζλατκόφσκι. Επίσης οι Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Δέντσας, Δελής, που ήταν στο ρόστερ του 2015-2016. Συνολικά δηλαδή 10 ποδοσφαιριστές.

*Κόβει την πίτα του ο ΣΦΑΟΚ

Σήμερα στις 19.00 μ.μ στα γραφεία του επί της Φιλελλήνων, κόβει την πίτα του ο ΣΦΑΟΚ. Καλεσμένοι είναι οι πάντες από τον αθλητικό χώρο και όχι μόνο.

 

 

Διαβάστε επίσης