• 24 Απριλίου 2024,

Η αθλητική γιορτή του συλλόγου “Αετός Νέστου”

 Η αθλητική γιορτή του συλλόγου “Αετός Νέστου”

ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΕΤΟΣ” ΝΕΣΤΟΥ – ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ  ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ ΕΓΙΝΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΣΚΗΤ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟ 2017, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ !!!

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΠΑΝΑΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΕΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΚΗΤ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΚΗΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΤΣΙΛΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΒΑΚΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ, ΘΩΜΑΣ ΜΥΣΤΙΛΟΓΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ, ΣΑΚΗΣ ΧΑΣΠΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΓΚΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΕΝΙΚΟΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΒΑΚΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΑΣΟΣ ΦΩΚΑΣ.

Διαβάστε επίσης