• 7 Μαΐου 2024,

Η Χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο των celebrities σε τρεις φάσεις

 Η Χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο των celebrities σε τρεις φάσεις

Η Χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο για τους celebrities του Ελληνική Star System χωρίζεται σε τρείς φάσεις.

1η φάση: Στόλισμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου και ανέβασμα στα social media.

(Δέντρο που δεν ανέβηκε στα social δεν υπήρχε ποτέ!)

2η φάση: Βιντεάκια μπροστά στον φούρνο πριν και μετά το ψήσιμο των γνωστών παραδοσιακών εορταστικών cookies.

3η φάση: Βίντεο από το ταξίδι σε δημοφιλή Ευρωπαϊκό  ή εξωτικό προορισμό είτε το τριήμερο των Χριστουγέννων είτε της Πρωτοχρονιάς.

Δεν θυμάστε  την  Μενεγάκη, τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Ματέο,  που είχε πάει Χριστουγεννιάτικα στην Ταϊλάνδη και τον είχε πιάσει τον καλό της τσιρλιπιπί και τρέχανε και δεν φτάνανε ;

Μέχρι και ελικόπτερο είχε επιστρατεύσει η ωραία Ελένη για τον καλό της προκειμένου να τον μεταφέρει από εκεί που ήταν στο πλησιέστερο Νοσοκομείο.

 

Εντάξει ο Νεντανιάχου  το έχει παραξηλώσει και με τον τρόπο που επιτίθεται γίνεται χειρότερος από αυτούς που πολεμάει.

Παρά τις ανησυχίες όλου του πλανήτη για τις απώλειες των αμάχων  Παλαιστινίων και κυρίως των μικρών παιδιών αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα  συνεχίζει τις επιθέσεις χωρίς να έχει την διάθεση να κάνει βήμα πίσω.

Καταλαβαίνετε ότι αυτή η εμμονή του αρχίζει σιγά – σιγά και αντιστρέφει το κλίμα εις βάρος του αφού θα μπορούσαν οι επιθέσεις του να είναι πιο στοχευμένες.

Δεν είναι δυνατόν για χάρη της Χαμάς να σκοτώνονται αθώοι Παλαιστίνιοι.

 

O Ερντογάν στο ραντεβού της Αθήνας θα έρθει με 9 Υπουργούς και 300 άτομα.

Αυτή είναι επίσκεψη.

Και καταλαβαίνετε εύκολα τα μέτρα ασφαλείας εκείνες τις ημέρες τι προβλήματα κυκλοφοριακά θα προκαλέσουν στο κέντρο της Αθήνας.

 

Προσπαθούν τα ΜΜΕ να ερμηνεύσουν το αντάμωμα σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη που τα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκπρόσωπος τύπου.

Εν συνεχεία διαφώνησε , αποχώρησε αλλά τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι δραστηριοποιείται ξανά χωρίς όμως συγκεκριμένο προσανατολισμό (προς το παρόν).

 

Αισιόδοξος ο Στολτίδης, ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ερχόμαστε στην Καβάλα για να κερδίσουμε , δήλωσε.

Πως , πως , πως …

 

Ο μετεωρολόγος της καρδιάς μας Κλέραχος Μαρουσάκης χτύπησε και πάλι μέσα από τα social media.

Σύμφωνα με την τελευταία του ανάρτηση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η χώρα μας θα έρθει αντιμέτωπη με μία ακόμα κακοκαιρία εξπρές που θα περάσει γρήγορα και από Δευτέρα και πάλι άνοιξη όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Αυτό βέβαια που θα μας αφήσει αυτή η κακοκαιρία εξπρές είναι χαμηλότερες θερμοκρασίες, τουλάχιστον εδώ για την Βόρεια Ελλάδα, που θα παραπέμπουν περισσότερο σε χειμώνα.

 

Έχουμε την εντύπωση ότι από τότε που έπεσε αυτό το ιδιαίτερο τσιμέντο στη νέα πλατεία Καπνεργάτη όλα κυλάνε πιο γρήγορα.

Λέτε να προλάβουμε να στήσουμε και κάνα Χριστουγεννιάτικο δέντρο ;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης