• 26 Απριλίου 2024,

Η Cosmoear Βορείου Ελλάδος έκοψε την πίτα της στο «Γαλαξία» (φωτογραφίες)

 Η Cosmoear Βορείου Ελλάδος έκοψε την πίτα της στο «Γαλαξία» (φωτογραφίες)

Σε ένα άκρως ευχάριστο και επαγγελματικό κλίμα τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2023, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τα στελέχη της εταιρείας Cosmoear Βορείου Ελλάδος, στο ξενοδοχείο Galaxy.

Επαγγελματίες ακοοπροθετιστές Από τον Έβρο έως την Ήπειρο και την Θεσσαλία είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν και γνωρίσουν από κοντά την έδρα της εταιρεία Cosmoear αλλά και την όμορφη Καβάλα! Ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmoear κ. Παναγιώτης Ζώτος έκοψε συμβολικά τη Βασιλόπιτα για κάθε ένα από τα τμήματα της εταιρείας και ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ο υπεύθυνος περιοχής Ανατολικής Μακεδονιάς και Θράκης της Cosmoear Ορέστης Νικολαΐδης ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με στόχους και επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ορέστης Νικολαΐδης: ”Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να τιμήσουμε τη νέα χρονιά με μια δυνατή και δυναμική ομάδα.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στο όραμα της Cosmoear και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα. Το 2023 σηματοδοτεί την έναρξη μιας ακόμη ανοδικής πορείας και είμαστε δίπλα σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε πολλαπλές λύσεις και υπηρεσίες”.

Διαβάστε επίσης