• 25 Απριλίου 2024,

Η Διεύθυνση Υγείας έλεγξε την κουζίνα του Cosmopolis

 Η Διεύθυνση Υγείας έλεγξε την κουζίνα του Cosmopolis

Η Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έλεγξε την Πέμπτη το βράδυ το εστιατόριο που λειτουργεί για τις ανάγκες του φεστιβάλ Cosmopolis στη συνοικία της Παναγίας. Η Πρόεδρος Αναστασία Ιωσηφίδου δήλωσε ικανοποιημένη για το ότι δύο έλεγχοι μέσα σε διάστημα λίγων ωρών είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Η υπηρεσία είπε προφορικά στους υπεύθυνους της κουζίνας ότι αυτή λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ακόμα και αυτή η πλευρά της διοργάνωσης δεν μπορεί να επηρεάσει τη μεγάλη επιτυχία του Cosmopolis, ειδικότερα τον πολύ κόσμο που ανέβηκε στη συνοικία της Παναγίας την Πέμπτη το απόγευμα και το βράδυ. Οι πολίτες ντόπιοι αλλά και επισκέπτες της Καβάλας περπάτησαν την οδό Θεοδώρου Πουλίδου ακολουθώντας τις οδηγίες και της δημοτικής αστυνομίας και του προσωπικού της Τροχαίας.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία. «Πρόκειται για μία κοσμοπλημμύρα» είπε στην Πρωινή η Αναστασία Ιωσηφίδου τονίζοντας ότι η επιτυχία του φεστιβάλ αποζημιώνει και ξεκουράζει όσους δουλεύουν για αυτό. Στην πρώτη γραμμή  αυτών που πασχίζουν για το Φεστιβάλ Cosmopolis ανέφερε τους εργαζόμενους της Δημοτικής Eπιχείρησης και του δήμου Καβάλας.

Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι, είπε η Αναστασία Ιωσηφίδου. Όπως ενημέρωσε λόγω βλάβης στο λεωφορείο της η αποστολή της Κολομβίας ήρθε τμηματικά στην Καβάλα. Το πρώτο γκρουπ έφθασε στην πόλη μας την Πέμπτη και το υπόλοιπο γκρουπ την Παρασκευή.

Δεν υπήρξε καμία επί της ουσίας αλλαγή αφού οι πρώτοι χορευτές που ήταν έγκαιρα στην Καβάλα εμφανίστηκαν κανονικά στην τελετή έναρξης.

Η Αναστασία Ιωσηφίδου με την ευκαιρία των δύο ελέγχων που έκανε η διεύθυνση υγείας στην κουζίνα του φεστιβάλ είπε ότι με τη βοήθεια και του δήμου Καβάλας πριν από την πραγματοποίηση του Cosmopolisεξασφαλίζονται όλες οι προβλεπόμενες άδειες.

Ευχαρίστησε για αυτό και την κ. Δρακονάκη. Τέλος, μία ακόμη φορά τόνισε ότι άλλο πράγμα το Cosmopolis κι άλλο πράγμα του Park Food Festival.

 

 

Διαβάστε επίσης