• 19 Απριλίου 2024,

Η διοικούσα αποχωρεί, ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ψάχνει χρηματοδότη

 Η διοικούσα αποχωρεί, ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ψάχνει χρηματοδότη

Αργά χθες βράδυ υπήρξε από τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με την διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και αναλύθηκε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς. Είναι αλήθεια πως η χρονιά δεν κύλησε όπως αναμενόταν το περασμένο καλοκαίρι με βάση και τους στόχους που είχαν τεθεί αλλά και την οικονομική υπέρβαση που έγινε. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να λησμονούμε πως βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που δαπάνησαν για δεύτερη χρονιά πολύ χρόνο, χρήμα και ιδρώτα, προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα. Όπως επίσης, είναι σημαντικό  πως ακόμα και όταν πρώιμα η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων, δεν βίωσε καταστάσεις παλαιοτέρων ετών στις οποίες μεσούσης της περιόδου κινδύνευε με διάλυση αλλά η διοίκηση της στάθηκε με περισσή αξιοπρέπεια στο ύψος των περιστάσεων και τα 2 αυτά χρόνια. Ταυτόχρονα επενδύθηκαν χρήματα τόσο στο γήπεδο του Κρυονερίου όσο και για να αποκτήσει η ομάδα έναν αξιόλογο αριθμό ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.
Ως Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. και πιστεύοντας ότι εκφράζουμε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο,  οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοικούσας επιτροπής για όλα αυτά που προσέφεραν στο καραβάκι μας, ιδιαίτερα την στιγμή που όπως δήλωσαν αποχωρούν οριστικά από την διοίκηση της έχοντας δώσει ότι καλύτερο μπορούσαν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς επίσης και όλους αυτούς που βοήθησαν λίγο ή πολύ την αγαπημένη μας ομάδα.
Πλέον, θα ανακοινωθεί άμεσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την ελπίδα ότι θα βρεθεί χρηματοδότης για την ομάδα μας που θα έχει την δυνατότητα να την επαναφέρει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης