Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από το προσωπικό της εταιρίας σεκιούριτι στο Νοσοκομείο

 Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από το προσωπικό της εταιρίας σεκιούριτι στο Νοσοκομείο

Με τρόπο διακριτικό αλλά ταυτόχρονα και πολύ συγκεκριμένο αυξήθηκαν τα τελευταία 24ωρα τα μέτρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ο λόγος είναι γνωστός. Σε τουλάχιστον 3 δημόσια νοσοκομεία της χώρας (τόσο των Αθηνών όσο και της επαρχίας) σημειώθηκαν περιστατικά κλοπών μηχανημάτων μεγάλης αξίας.

Στο Νοσοκομείο Καβάλας η διοίκηση- χωρίς φυσικά να ανακοινώσει το παραμικρό- έδωσε εντολές στο προσωπικό της εταιρίας σεκιούριτι ακόμη καλύτερης φύλαξης τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Με λίγα λόγια προσέχουν για να μην πάθουν τα ίδια και πολύ καλά κάνουν. Ευαίσθητη περιοχή αυτή των υπογείων αφού από εκεί μπορεί κάποιος να φθάσει πιο εύκολα στον πιθανό στόχο του.

Αυξημένη προσοχή στα μηχανήματα του νοσοκομείου

Σε 24ωρη βάση υπάρχει προσωπικό ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτυ στο νοσοκομείο Καβάλας. Το προσωπικό αυτό έχει ακόμα πιο αυξημένη την προσοχή του στους χώρους του νοσοκομείου τα τελευταία 24ωρα, λόγω των γνωστών περιστατικών διαρρήξεων, κλοπής ιατρικών μηχανημάτων.

Τέτοια περιστατικά καταγράφησαν τουλάχιστον δύο, στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» των Αθηνών και σ΄ αυτό του Βόλου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας ζητά αυξημένη προσοχή από το προσωπικό της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτυ, όλο το 24ωρο, χωρίς ταυτόχρονα να ενοχλήσει τους πολίτες, στους οποίους επιδιώκει να μην δημιουργηθεί καμιά απολύτως ανησυχία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αφού η διοίκηση του νοσοκομείου δεν κάνει γνωστό τίποτα επισήμως, μεγάλη προτεραιότητα και προσοχή δίδεται στις εισόδους του νοσοκομείου από τους υπόγειους χώρους, καθώς στο υπόγειο υπάρχουν αρκετά μηχανήματα, ενώ ο χώρος φέρεται να είναι ο περισσότερο ευαίσθητος, άρα πιθανόν, αν υπάρξουν τέτοιες απόπειρες να εκδιωχθούν με τον προαναφερθέντα τρόπο.

Το νοσοκομείο Καβάλας συνεχίζει και λειτουργεί απρόσκοπτα, έχει όμως στο νου του, καθώς καθημερινά σε αυτό μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος. Γίνεται έλεγχος ο οποίος θα ενταθεί τις απογευματινές ώρες και κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

 

Διαβάστε επίσης