• 20 Απριλίου 2024,

Η Δημοτική Αστυνομία εφαρμόζει την ελεγχόμενη στάθμευση

 Η Δημοτική Αστυνομία εφαρμόζει την ελεγχόμενη στάθμευση

Η δημοτική αστυνομία πρόκειται να εφαρμόσει από την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί το φιλόδοξο πρόγραμμα της ελεγχόμενης στάθμευσης το οποίο επιστρέφει στο κέντρο της πόλης. Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο που στόχο έχει να τακτοποιήσει θέματα σταθμεύσεων ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει επιπλέον έσοδα στο Δήμο Καβάλας.

Το μέτρο θα το εφαρμόσει η δημοτική αστυνομία με το προσωπικό που έτσι κι αλλιώς τις πρωινές κυρίως ώρες βρίσκεται εκτός υπηρεσίας. Συνολικά έξι δημοτικοί αστυνομικοί θα κινούνται κάθε πρωί εκεί όπου θα εφαρμόζεται η ελεγχόμενη στάθμευση.

Αν και δεν αποκλείεται να δοθεί προτεραιότητα για αντικειμενικούς λόγους στους μεγαλύτερους δρόμους του κέντρου (όπως η Βενιζέλου και η Ομόνοια) θέλουμε να πάμε σε όλους τους δρόμους της ελεγχόμενης στάθμευσης,  λένε στο δήμο Καβάλας. Εξι δημοτικοί αστυνομικοί- ειδικότερα τρία γκρουπ προσωπικού-  είναι αδύνατο να τα προλάβουν όλα τα σημεία.

Η αρχή θα είναι δύσκολη αφού την ερχόμενη εβδομάδα η δημοτική αστυνομία Θα πρέπει να αδειάσει από παρκαρισμένα αυτοκίνητα την οδό Θεοδώρου Πουλίδου για το Cosmopolis. Τέλος θυμίζουμε ότι εκτός από τα θέματα κυκλοφορίας η ίδια υπηρεσία έχει κι άλλες δουλειές τι να κάνει όπως οι έλεγχοι σε καταστήματα, παράδοση εγγράφων κτλ.

 

 

Διαβάστε επίσης