cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Η Egyptair στο σπίτι του Μωχάμετ Αλή

 Η Egyptair στο σπίτι του Μωχάμετ Αλή

Ο αιγυπτιακός κρατικός αερομεταφορέας, περισσότερο γνωστός ως Egyptair, βρίσκεται εδώ και ημέρες στο σπίτι του Μεχμέτ Αλή στην Παναγία. Με την ευκαιρία συνδέσεως της Αιγύπτου με τη Θεσσαλονίκη μέσω αεροπορικών πτήσεων, η εταιρεία Egyptair επισκέφθηκε και την Καβάλα προκειμένου να εμπνεύσει τα παιδιά, να προσκαλέσει στο σπίτι του Μεχμέτ Αλή του μαθητές και να τους προτρέψει να ζωγραφίσουν εικόνες που θα συνδέουν την Αίγυπτο, την Καβάλα και φυσικά την κρατική αεροπορική εταιρεία.

Επειδή το πρόγραμμα άρχισε λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων πρόλαβαν και ζωγράφισαν μόνο οι μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου της συνοικίας της Παναγίας. Όταν όμως τα σχολεία επαναλειτουργήσουν τότε θα συμμετάσχουν πολλοί περισσότεροι μαθητές στην πρωτοβουλία, η οποία υπό τη μορφή του διαγωνισμού θα συνεχιστεί έως και τις 15 Ιανουαρίου. Τα δώρα θα είναι όχι μόνο αεροπορικά εισιτήρια αλλά και δωρεάν ταξίδια στην Αίγυπτο.

Η ανταπόκριση είναι δεδομένη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο αιγυπτιακός κρατικός αερομεταφορέας έρχεται στην Καβάλα, σαν ένα ακόμη θετικό μήνυμα για την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης