• 17 Μαΐου 2024,

Το τυπικό για Ηλία Ζαρωτιάδη- Προτεραιότητα σε στόπερ και αμυντικό μέσο

 Το τυπικό για Ηλία Ζαρωτιάδη- Προτεραιότητα σε στόπερ και αμυντικό μέσο

Ο νεαρός δεξιός πλάγιος μεσοαμυντικός Ηλίας Ζαρωτιάδης, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΑΟΚ.

Ο Ζαρωτιάδης αποκτήθηκε από τον Μ. Α Αντιφιλίππων ενώ πριν αγωνιζόταν στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.   Συμμετείχε στις προπονήσεις του ΑΟΚ, τις τελευταίες μέρες και ικανοποίησε τον Άγγελο Διγκόζη που τον παρακολούθησε σε παιχνίδια της ομάδας των Αντιφιλίππων, στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Ο ΑΟΚ ευχαριστεί τη διοίκηση του Μ. Α Αντιφιλίππων, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Εν τω μεταξύ ο ΑΟΚ δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός στόπερ και ενός αμυντικού μέσου. Λογικό αφού ήδη έχουν αποχωρήσει Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης.

Στη θέση του στόπερ έχει μείνει μόνο ο Μπάτζιος ενώ στη θέση του αμυντικού μέσου ο Τουμανίδης.

Για τις υπόλοιπες θέσεις είναι δεδομένο ότι θα ενδιαφερθεί ο ΑΟΚ για το Χρήστο Παναγιωτόπουλο που δε συνεχίζει στο Νέστο ενώ πάντοτε υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιόνδη. Ο Γαϊδαρτζής φεύγει από τη Δόξα Δράμας αλλά μάλλον θα καταλήξει στο Λαγκαδά.

Ο ΑΟΚ κοιτάζει προς… Δράμα αλλά το θέμα είναι οι θέσεις που αγωνίζονται, οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τη γειτονική ομάδα.

Για τους υπόλοιπους ερασιτέχνες που δοκιμάζονται υπάρχει θετική γνώμη για τον Προύντζο ενώ στους τερματοφύλακες ο Μπάφας εξεδήλωσε την επιθυμία να παραμείνει στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ανοιχτό το θέμα της απόκτησης του Χατζηνικολή, από τον Βρασίδας Νέας Περάμου. Χθες ο ΑΟΚ προπονήθηκε το μεσημέρι.

 

 

Διαβάστε επίσης