• 18 Απριλίου 2024,

Η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων και οι άλλοι σύλλογοι της Καβάλας

 Η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων και οι άλλοι σύλλογοι της Καβάλας

Με την ιδιότητα του προέδρου του συνοικιακού συλλόγου της Αγίας Παρασκευής ο κ. Απόστολος Λυκουρίνος σχολιάζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι σύλλογοι της πόλης σε σχέση με την εκδήλωση που έγινε προ ημερών στο Φρούριο:

«Ήθελα να μιλήσω για την εκδήλωση την μουσικοχορευτική εκδήλωση που έκανε την περασμένη Παρασκευή στο Φρούριο το Λύκειο των Ελληνίδων. Μακάρι η συγκεκριμένη εκδήλωση να είναι η αρχή για να επανέλθουμε όλοι οι σύλλογοι στην κανονικότητα.

Με τα χορευτικά μας τμήματα, τις εκδηλώσεις κτλ. Όπως άκουσα η εκδήλωση έγινε με την άδεια του Υπουργείου και την παραχώρηση του χώρου από τη Δημωφέλεια. Πήραν το ρίσκο και πολύ καλά έκαναν. Σας θυμίζω κάτι άλλο.

Η Δημωφέλεια κάλεσε τους συλλόγους να κάνουμε εκδηλώσεις χορού στο Cosmopolis. Κάποιοι σύλλογοι δέχθηκαν να συμμετάσχουν με ολιγομελή τμήματα. Αυτό ματαιώθηκε λόγω των γνωστών μέτρων. Η Δημωφέλεια τον Πυθαγόρα δεν τον ανοίγει έστω με μέτρα ασφαλείας.

Και ρωτώ: Άλλοι σύλλογοι δηλαδή μπορούν να κάνουν εκδήλωση; Αν κάποιος σύλλογος ζητήσει το Φρούριο για μια εκδήλωση όπως αυτή της Παρασκευής, η Δημωφέλεια θα δώσει το χώρο; Πρέπει να μάθουμε τι καθεστώς επικρατεί.

Το Λύκειο Ελληνίδων έκανε την αρχή για να επανέλθουμε όλοι οι σύλλογοι; Όλοι οι σύλλογοι είναι σε αδράνεια αν και είμαστε στην αρχή της σεζόν. Ξαναρωτώ, μήπως έγινε η αρχή ώστε να ακολουθήσουμε κι όλοι οι άλλοι σύλλογοι; Όσο μπορούμε κι όσο προλαβαίνουμε λόγω καιρού…»

Διαβάστε επίσης