• 3 Μαΐου 2024,

Η εκδήλωση του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου και άλλα νέα συλλόγων

 Η εκδήλωση του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου και άλλα νέα συλλόγων

*Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή το απόγευμα εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Αφορμή ήταν η παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου του μαστού. Την εκδήλωση παρακολούθησαν κυρίως γυναίκες. Σε αυτές μίλησαν η ογκολόγος γιατρός του Νοσοκομείου Ελένη Χαμαλίδου, η διατροφολόγος- διαιτολόγος κ. Παντερμά και ο παθολόγος Σταύρος Βραχνίδης. Την παρακολούθησαν οι βουλευτές Πασχαλίδης- Λαζαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αρχέλαος Γρανάς. Ο κ. Γρανάς στο χαιρετισμό του ζήτησε να υλοποιηθεί στόχος μετατροπής του ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου σε κλινική. Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Φώτου θύμισε ότι στο τμήμα σε ετήσια βάση εξυπηρετούνται 7.000 ασθενείς.

*Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ Νομού Καβάλας προσκαλεί τεχνίτες – παραγωγούς παραδοσιακών χειροτεχνιών να λάβουν μέρος στο Παραδοσιακό Φεστιβάλ Χειροτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Νοεμβρίου στη Νέα Πέραμο, στο πλαίσιο της Γιορτής Τσίπουρου με την υποστήριξη του Δήμου Παγγαίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παγγαίου. H δράση εντάσσεται στο έργο «Handicrafts and social economy: A driver for socially inclusive growth in
the CB region» με ακρωνύμιο «SocialCrafts», του προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020» εταίρος του οποίου είναι ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ Νομού Καβάλας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

* Εκδρομή από το συνοικιακό σύλλογο της Χωράφας: Στις 3 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον Τίμιο Πρόδρομο, στη λίμνη Κερκίνης και στα Πορόγια. Τιμη 15 ευρώ το άτομο και τα μικρά παιδιά δωρεάν. Τηλ. συμμετοχής Χαρούλα 6936590145 – 2510 221630 – κ. Λένα 6979321438.

*Το Φιλοζωικό Σωματείο “Αίσωπος” Καβάλας προσκαλεί στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00μ.μ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο “Στέκι της Νέας Πόλης”, Αρχελάου 8, (στο στενό του περιπτέρου απέναντι από την αστυνομία). Ο χώρος παρέχεται δωρεάν για την ημέρα και ευχαριστούμε πολύ τους αρμόδιους.Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε οικονομικά τακτοποιημένο μέλος για τα τελευταία 2 έτη. Εάν δεν έχετε τακτοποιήσει αυτές τις οφειλές, μπορείτε να το κάνετε την ημέρα των εκλογών.

*Την Κυριακή 10-11-2019 ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας σχεδιάζει ημερήσια εκδρομή στην ορεινή Χαλκιδική. Περνώντας από την Ολυμπιάδα θα ανηφορήσουμε το Χολομώντα με πρώτη στάση στο μοναδικό θεματικό πάρκο της Χαλκιδικής, το Άλσος του Αριστοτέλη,όπου θα θαυμάσουμε αναπαραστάσεις οργάνων φυσικής,όπως περιγράφονται στα συγγράμματα του Αριστοτέλη. Επόμενη στάση μας το παραδοσιακό χωριό Αρναία με τα αξιόλογα δείγματα τοπικής αρχιτεκτονικής.Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας στο τηλ.του ομίλου 2510228118 τις πρωινές .Τιμή κατά άτομο 15 ευρώ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης