• 20 Απριλίου 2024,

Το μήνυμα του Γιάννη Πασχαλίδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

 Το μήνυμα του Γιάννη Πασχαλίδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να προβεί στην παρακάτω δήλωση σχετικά με τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου:

Σήμερα είχα τη τιμή να εκπροσωπήσω την Ελληνική Κυβέρνηση στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση προς τιμήν της Εθνικής μας Επετείου.

Αποτελεί χρέος όλων μας να θυμόμαστε και να τιμούμε όσους με αρετή και τόλμη αγωνίστηκαν για να απολαμβάνουμε εμείς το αγαθό της Ελευθερίας.

Συγχαρητήρια στους συντονιστές, καθηγητές και, ιδιαιτέρως, σε όλους τις νέες και νέους που τίμησαν αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας ημέρα.Η επέτειος του «ΟΧΙ» είναι εδώ για να μας θυμίζει και να μας ενώνει, δίνοντας να καταλάβουμε πως ενωμένοι μπορούμε πολλά περισσότερα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας λάβει τη λαϊκή εντολή, εργάζεται για το καλό των πολιτών για τις τελευταίες 113 μέρες. Μέσα σε αυτές τις ημέρες ψηφίστηκε πλήθος νομοσχεδίων που μοναδικό στόχο είχαν την ανακούφιση του Έλληνα πολίτη και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τις προσπάθειες του έως τώρα, αλλά και για τη τιμή που μου έκανε.

 

Χρόνια πολλά!Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! Ζήτω η Ελλάς!

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Διαβάστε επίσης