Η έναρξη της σχολικής χρονιάς κινητοποίησε πολλούς από τους υποψήφιους των πρόσφατων εκλογών

 Η έναρξη της σχολικής χρονιάς κινητοποίησε πολλούς από τους υποψήφιους των πρόσφατων εκλογών

Μέχρι και το 2010 ειδικά οι τοπικές εκλογές ήταν πολύ κοντά στην έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία. Οι εκλογές γίνονταν Οκτώβρη, οι υποψήφιοι περιελάμβαναν στις υποχρεώσεις τους και την παρουσία τους σε τελετή αγιασμού αρχές Σεπτέμβρη. Το 2014 και το 2019 αυτό άλλαξε αφού οι εκλογές μετατέθηκαν και έγιναν Μάη και Ιούνιο. Τους ξεχάσαμε τους υποψήφιους; Ειδικά τους ηττημένους; Ή μας ξέχασαν κι αυτοί; Με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων την περασμένη Τετάρτη, ένα σωρό αιρετοί αλλά και υποψήφιοι έκαναν μέσω του Facebook αισθητή και πάλι την παρουσία τους. Επανήλθαν με τα γνωστά μηνύματα και ευχές. Όσοι νίκησαν στις εκλογές και είναι στη διοίκηση έπραξαν το ίδιο και με δελτία τύπου των φορέων που εκπροσωπούν. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε ότι «ξύπνησαν» όσοι για καιρό δεν έκαναν ανακοινώσεις. Ή επανήλθαν όσοι συνεχίζουν τις ανακοινώσεις τους. Ενδεικτικά παρουσιάζονται τα ακόλουθα ευχετήρια μηνύματα:

*Δημοτική Παράταξη «Ο Τόπος της Ζωής μας: Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς! Η παιδεία είναι η πιο σημαντική “επένδυση” που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας και τα παιδιά μας. Το σχολείο αποτελεί το “εργαστήριο” του μέλλοντος, το “φυτώριο” της προσπάθειας για ατομική και συλλογική βελτίωση και της συνεργασίας.Ευχόμαστε επίσης καλή σχολική χρονιά και σε όλα τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας που θα φιλοξενηθούν και φέτος στους παιδικούς σταθμούς!

*Υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης: Θέλω να εκφράσω σε όλα τα παιδιά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς τις ευχες μου για καλή σχολική χρονιά με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους που ξεκινά σήμερα.Ιδιαίτερες ευχες οφείλω αφενός στα «πρωτάκια» που ξεκινούν σήμερα την πορεία τους στην εκπαίδευση καθώς και στα παιδιά της Γ Λυκείου τα οποια θα επιδιώξουν την είσοδο τους στα πανεπιστήμια. Καλή σχολική Χρονια με έμφαση στην προσωπική προσπάθεια κάθε παιδιού για την κατάκτηση της γνώσης και της μόρφωσης. Είμαι βέβαιος ότι η προσωπική αυτή προσπάθεια για την κατάκτηση της γνώσης και της μόρφωσης στα πλαίσια της ελληνικής παιδείας αποτελεί την βασικότερη απάντηση σ αυτό που ονομάζουμε κρίση και το βιώνουμε καθημερινά επι τόσα Πολλα Χρονια. Καλή σχολική Χρόνια!

*Δημοτική Παράταξη «Παγγαίο Αύριο» του Γιώργου Γερομάρκου: Η Παράταξή μας εύχεται, Καλή αρχή στη νέα σχολική χρονιά, καλή δύναμη στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς! Η παιδεία και η εκπαίδευση αποτελούν τους πυλώνες και τις ελπίδες για την συνολική ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Το σχολείο είναι πεδίο μάθησης,έρευνας, δημιουργίας, συνεργασίας, και ανταλλαγής ιδεών, απο το οποίο τα παιδιά θα αντλήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχουν τους μελλοντικούς τους στόχους προσφέροντας στην κοινωνία.

*Αθηνά Παναγιωτίδου υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας (με ταυτόχρονη ανάρτηση φωτογραφίας): Μικροί..μεγάλοι μαθητές…Δεν έχει σημασία! Ο μαθητής είναι μαθητής! Θέλω να ευχηθώ με αυτήν την ιδιαίτερη φωτογραφία ..με τους συμμαθητές μου ..ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

*Δημήτρης Εμμανουηλίδης πρώην βουλευτής: Με το άνοιγμα της αυλαίας της νέας σχολικής χρονιάς
εύχομαι σ’όλο το μαθητικό κόσμο,στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς υγεία, δύναμη και διάθεση, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στο χρέος τους προς τον εαυτό τους και την κοινωνία.

*Δημήτρης Μπαταλογιάννης επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Δήμο Παγγαίου: Καλή σχολική χρονιά με υγεία δημιουργικότητα και πολλά παιδικά χαμόγελα..!!!

*Φίλιππος Αναστασιάδης Δήμαρχος Παγγαίου: Με ανάμεικτα συναισθήματα και πολλή πολλή νοσταλγία εύχομαι σε όλη την μαθητική νεολαία μας, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με υγεία και τύχη !!!!

Διαβάστε επίσης