• 25 Απριλίου 2024,

Η Energean Kavala BC ευχαριστεί Θ.Μουριάδη – Κ.Βακιρτζή

 Η Energean Kavala BC ευχαριστεί Θ.Μουριάδη – Κ.Βακιρτζή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Ο Πρόεδρος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ  και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ENERGEAN KAVALAS BC αισθάνονται την βαθιά υποχρέωση να σας ευχαριστήσουν για την άμεση συμβολή σας, για την μεταφορά της ομάδος μας ,στην ΑΘΗΝΑ όπου έλαβε μέρος στην τελική φάση του αντίστοιχου Πρωταθλήματος μεταξύ των έξι καλυτέρων ομάδων της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Στο εν λόγω πρωτάθλημα η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ENERGEAN KAVALA BC κατέλαβε την 3η ΘΕΣΗ.

Μία θέση που εκτός από την αγωνιστική  επιβράβευση έχει και την υλική της με την μορφή  πριμοδότησης με μόρια για την εισαγωγή σε  ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Εκφράζοντας, κ ΔΗΜΑΡΧΕ Θ ΜΟΥΡΙΑΔΗ, κ Αντιδήμαρχε  Κ ΒΑΚΙΡΤΖΗ ,τις ευχαριστίες και των αθλητριών μας και των οικογενειών τους για την πολύτιμη υλική βοήθεια, ΘΕΛΟΥΜΕ να ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ  ότι θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να σας έχουμε ΑΡΩΓΟΥΣ στο έργο που παράγουμε στην ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ στο χώρο των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ένα έργο που έχει ήδη επιβραβευθεί με την επιλογή μας στις 50 καλύτερες ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

Πιστεύοντας στην συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας να δείξετε και την ευαισθησία σας για τις γηπεδικές ανάγκες των τμημάτων μας( οι κορασίδες μας έκαναν προπόνηση σε 4 διαφορετικά γήπεδα)!!!!

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για ακόμα μία φορα!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης