Η Energean στηρίζει το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Καβάλας

 Η Energean στηρίζει το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Καβάλας

Την κάλυψη λειτουργικών εξόδων καθώς και το ετήσιο κόστος συντήρησης του ειδικού οχήματος, το οποίο χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του νομού Καβάλας, ανέλαβε η Energean, στο πλαίσιο στήριξης των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικά και συναφή προβλήματα.

Η σχετική συμφωνία υπογράφηκε από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Energean και Country Manager της Energean στην Ελλάδα Δρ. Κατερίνα Σάρδη και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας Σμάραγδο Κρεμμύδα.

 

Η Δρ. Κατερίνα Σάρδη δήλωσε σχετικά:

«Με πολλή χαρά προχωρούμε σήμερα σε μια συνεργασία που έχει ως στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας με αναπηρία στις ιδιαίτερες συνθήκες μετακίνησης και στους κανόνες ασφαλείας που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά τους.

Είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο στην εξάλειψη των ανισοτήτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας με αναπηρία αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τους εργαζόμενούς μας, τους κοινωνικούς μας εταίρους και συνολικά τους συμπολίτες μας, ώστε όλοι μας να εργαζόμαστε καθημερινά για λύσεις σε θέματα που εμείς θεωρούμε στη δική μας καθημερινότητα ως λυμένα.

Πρόκειται, άλλωστε, για μία δέσμευση που έχουμε αναλάβει και στο πλαίσιο της στράτευσής μας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και, συγκεκριμένα, τον Στόχο 10 για Λιγότερες Ανισότητες. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε ότι αυτή η συνεργασία αποτελεί το πρώτο βήμα για μια σταθερή σχέση υποστήριξης του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία και των μελών του στο νομό Καβάλας».

 

Ο κ. Σμάραγδος Κρεμμύδας δήλωσε σχετικά:

«Η Energean, αναγνωρίζοντας το έργο υποστήριξης κι αλληλεγγύης που παρέχει ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ του νομού Καβάλας προς τα άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες ομάδες πληθυσμού της περιοχής μας, αποδέχθηκε την πρότασή μας για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων του συλλόγου μας καθώς και των εξόδων συντήρησης του ειδικού οχήματός μας.

Ευχαριστούμε την Energean  για την απόφασή της να υποστηρίξει το έργο μας! Η στήριξη αυτή μας παρέχει τη δυνατότητα να αναλάβουμε περισσότερες και πιο διευρυμένες δράσεις που απευθύνονται στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και προσδοκούν λύσεις στα προβλήματα τους».

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας, το ειδικό όχημα του Συλλόγου θα φέρει το logo της Energean.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης