• 28 Μαρτίου 2024,

Δημοτική Βιβλιοθήκη: Αποτελέσματα του Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Οδηγός μας η ΑΓΑΠΗ»

 Δημοτική Βιβλιοθήκη: Αποτελέσματα του Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Οδηγός μας η ΑΓΑΠΗ»

Στο διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο: «Οδηγός μας η ΑΓΑΠΗ» που πραγματοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» συμμετείχαν 160 παιδιά όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

160 πολύχρωμες ζωγραφιές με μηνύματα και συνθήματα βροντοφώναξαν ΟΧΙ στη Βία από όπου κι αν προέρχεται. Δύσκολή η δουλειά της κριτικής επιτροπής για την επιλογή των τριών καλύτερων ζωγραφιών, μιας και όλα τα έργα των παιδιών είναι μοναδικά. Η κάθε παιδική ζωγραφιά είναι μία κατάθεση ψυχής και δύο αθώα μάτια που ονειρεύονται έναν κόσμο με μοναδικό οδηγό την ΑΓΑΠΗ.

Η κριτική επιτροπή που απαρτίστηκε από: τον ζωγράφο κ. Λόη Ανθάκη, τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Απόστολο Μουμτσάκη, τον εκπαιδευτικό και εκπρόσωπο τύπου του Συμβουλίου Νέων κ. Σπύρο Κατσικαρώνη, αξιολόγησε όλα τα έργα και αποφάσισε, στη 2η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, την απονομή των τριών βραβείων στις:

– Αθανασία Κυριακοπούλου

– Ειρήνη Κοψαχείλη

– Farzaneh Mohammadi

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου και ώρα 18:00 στην παιδική γωνιά της Βιβλιοθήκης (3ος όροφος). Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ο Δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης καθώς η διεύθυνση και το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας ευχαριστούν εγκάρδια όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με τα έργα τους σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια καθώς επίσης, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

Επόμενος στόχος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας είναι η πραγματοποίηση μιας έκθεσης ζωγραφικής με όλα τα έργα των παιδιών.

πηγή: Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

Διαβάστε επίσης