Η Ενεργειακή συγχαίρει

 Η Ενεργειακή συγχαίρει

Μέσα από το δίκτυο των social media η Energean συνεχάρη την ομάδα του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η οποία προκρίθηκε, μαζί με άλλες εννιά ομάδες σε σύνολο εβδομήντα συμμετασχόντων, στον τελικό γύρο του παγκόσμιου φοιτητικού διαγωνισμού με τίτλο “EAGE FIELD Challenge (Fully Integrated Evaluation and Development)”, που διοργανώνεται από την Ένωση Ευρωπαίων Γεοεπιστημόνων και Μηχανικών.

Πέρα από τη δεδομένη και συνεχή υποστήριξη του νέου επιστημονικού δυναμικού της χώρας, οι άνθρωποι της Energean είχαν  λόγους να είναι χαρούμενοι: τρία από τα μέλη της ομάδας πραγματοποίησαν την πρακτική τους εξάσκηση στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας, αποκτώντας εμπειρίες από την παρακολούθηση πραγματικών συνθηκών παραγωγής και έρευνας υδρογονανθράκων.

> Η ομάδα είχε ως επιβλέποντα τον Καθηγητή Κοιτασματολογίας Πετρελαίου του Α.Π.Θ. κ. Ανδρέα Γεωργακόπουλο και μέλη τον κ. Φίλιππο Τσίκαλα (ως industry expert, όπως υπάρχει το δικαίωμα) και τους δευτεροετείς φοιτητές του Δ.Π.Μ.Σ. κ.κ. Μ. Αμβράζη (Μηχανικό Ορυκτών Πόρων), Γ. Δόντη (Χημικό Μηχανικό), Γ. Καρρά (Μηχανολόγο Μηχανικό), Κ. Μπαλιάκα (Γεωλόγο), Α. Νικήτα (Γεωλόγο)

Διαβάστε επίσης