• 25 Απριλίου 2024,

Η επετειακή εκδήλωση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ στην «Καβαλιώτισσα»(φωτογραφίες)

 Η επετειακή εκδήλωση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ στην «Καβαλιώτισσα»(φωτογραφίες)

Μια σπουδαία βραδιά ξετυλίχθηκε στην «Καβαλιώτισσα» στην εκδήλωση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ όπου βραβεύτηκαν πρόσωπα που σημάδεψαν την ιστορία της ομάδας αλλά και ορισμένοι που είναι τώρα στις επάλξεις και προσπαθούν να οδηγήσουν το σύλλογο εκεί που πραγματικά είναι η θέση του.

Βραβεύτηκαν παλιοί πρόεδροι της ομάδας(Χριστοφιλογιάννης, Φραγκόπουλος, Παπαιωάννου, Καραμπουρνιώτης, Καραγιάννης) αλλά και νεότεροι(Δεληκάρης, Αντωνίου). Πρόεδροι του Ερασιτέχνη(Κανάκης, Αντωνίου, Λουπέλης) και ο Νίκος Καϊρέτης παράγοντας της ομάδας το 1965.

Ακόμη οι γιατροί Δαυίδ Συμεωνίδης και Δημήτρης Τζίρκας, οι φυσικοθεραπευτές Θάνος Ανέστης, Χρήστος Γεωργιάδης αλλά και ο Σταύρος Γρηγοριάδης πανταχού παρόν στη σπουδαία εποχή του `70.    Οι γνωστοί φίλαθλοι Βασίλης Εμμανουηλίδης και Λεωνίδας Χατζηαβραμίδης, ο δημοσιογράφος Στέλιος Πασχαλίδης.  Οι προπονητές Βασίλης Δανιήλ, Παναγιώτης Πατσίδης και όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που βρισκόταν στην αίθουσα από το 1965 μέχρι σήμερα.

Αρκετοί απ` όλους αυτούς απουσίαζαν όμως αυτοί που παραβρέθηκαν έδωσαν λάμψη στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν.

Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων όπου το φλουρί έτυχε στην Εκκλησία.  Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Κώστας Λιόλιος προλόγισε την εκδήλωση όπου την παρουσίασαν ο Κώστας Κουγιουμτζόγλου και ο Τάσος Πατσίδης.   Ηταν μια βραδιά γεμάτη ΑΟΚ και το ταξίδι συνεχίζεται….

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης