Η επιφύλαξη του Πέτρου Πετρόπουλου

 Η επιφύλαξη του Πέτρου Πετρόπουλου

Για το σχέδιο κανονισμού παραχώρησης χωρών που ανήκουν στα σχολεία έκανε δηλώσεις την Τετάρτη το πρωί στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Πετρόπουλος.

Ο κ. Πετρόπουλος συμφώνησε ότι ο υφιστάμενος κανονισμός πρέπει να επικαιροποιηθεί. Σημείωσε πως τόσο καιρό που συζητείται το σχέδιο διαφωνεί ο ίδιος και η παράταξη του μόνο ως προς το σημείο αύξησης των χρημάτων που θα πληρώνουν στις σχολικές επιτροπές τα αθλητικά σωματεία.

Ουσιαστικά ο Πέτρος Πετρόπουλος ζητά τα χρήματα που επιβαρύνονται τα σωματεία να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα. Παρόμοιες επιφυλάξεις -όταν το θέμα συζητήθηκε στη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας- διατύπωσε και ο κ. Τσομπάνης.  Ο Πέτρος Πετρόπουλος που στο παρελθόν ήταν πρόεδρος σχολικής επιτροπής, εξηγεί ότι η διαχείριση πολλών αιτημάτων για παραχώρηση χώρων που ανήκουν σε σχολεία δημιουργεί ένα φόρτο δουλειάς σε κάθε σχολική επιτροπή.

Δουλειά που όπως είπε πρέπει να γίνεται πάντα στη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε οι χώροι να παραχωρούνται για την επόμενη περίοδο, το αργότερο αρχές Σεπτέμβρη κάθε έτους.

 

Διαβάστε επίσης