• 3 Μαΐου 2024,

Η ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

 Η ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, διά του προέδρου της, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, του προέδρου των Υποδομών, κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη και των τριών Ενωσιακών μας προπονητών, κ.κ. Γιάννη Χαυζηιωαννίδη, Λουκά Τερμετζή και Βασίλη Χατζηβασιλειάδη, έδωσε το παρών στην ημερίδα ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ξενοδοχείο NATASSA της Ξάνθης τη Δευτέρα 5 Μαρτίου.

Στην ημερίδα παρέστησαν και προπονητές ακαδημιών του νομού μας. Όλοι μαζί παρακολούθησαν το στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος εκπονήθηκε και αναλύθηκε από στελέχη της Ομοσπονδίας.

Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των Ενώσεων Δράμας, Ξάνθης, Θράκης και Έβρου, επιβεβαιώνοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν την αφετηρία της ενημέρωσης και συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Καβάλας, μέσω του προέδρου της, έδωσε το μήνυμα ότι όλοι μαζί πρέπει να συνδράμουμε στο όραμα για μια ριζική αναδιαμόρφωση του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε. Το ποδόσφαιρο αποδεδειγμένα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την κοινωνία στο σύνολο της, καθώς δεν αφορά μόνο το ίδιο το παιχνίδι, αλλά και την ενδυνάμωση αξιών, όπως η ομαδική συνεργασία, η κοινωνική ανάπτυξη, η υγεία και η προσωπική ολοκλήρωση.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας έκλεισε την τοποθέτηση του, λέγοντας ότι η Ένωση Καβάλας θα αναλάβει πρωτοβουλίες με στόχο να αποκτήσει το ποδόσφαιρο στο νομό μας και πάλι ελκυστικό πρόσωπο, κυρίως για τη νέα γενιά. Γιατί το όραμα μας είναι να γεμίσουν τα γήπεδα με παιδιά, με τους αυριανούς πρωταγωνιστές.

 

Διαβάστε επίσης