• 1 Μαΐου 2024,

Η εταιρία PINK WOMAN έκοψε την βασιλόπιτα της

 Η εταιρία PINK WOMAN έκοψε την βασιλόπιτα της

Με μια πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 31/1 στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Πολύστυλο Καβάλας  η PINK WOMAN έκοψε την βασιλόπιτα της. Με μεγάλη χαρά  οι εργαζόμενοι στις εγ καταστάσεις της εταιρίας στην Καβάλα υποδέχτηκαν τον  προέδρο της εταιρίας Παύλο Χατζηπαυλίδη που ως γνωστό τα τελευταία χρόνια λόγω της  ανοδικής πορείας της εταιρίας έχει μετακομίσει και ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και πολλά διευθυντικά στελέχη της εταιρίας μεταξύ των οποίων ο Γενικός Διευθυντής της Pink Woman , κ. Δήμος Αραβανής καθώς η Διευθύντρια Μάρκετινγκ κ. Χρυσάνθη Ντάφλα.

Οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το γνωστό συγκρότημα  Otherview ενώ υπήρχε και πλούσιο μπουφές που είχε επιμεληθεί η επιχείρηση εστίασης  LA ROCCA.

Η Pink Woman ιδρύθηκε το 2004 βασισμένη στη φιλοσοφία του ‘Fast Fashion’ και παίρνοντας έμπνευση από τις ‘Streetstyle’ τάσεις της μόδας παγκοσμίως. Είναι σήμερα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ένδυσης σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με πάνω από 100 σημεία πώλησης.

Ο πρόεδρος της εταιρίας που νιώθει ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση όταν βρίσκεται στην Καβάλα από όπου ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια αυτή η εταιρία κολοσσός ευχήθηκε σε όλους υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

 

 

Διαβάστε επίσης