• 30 Απριλίου 2024,

Η Ευαγγελία Δρακονάκη ζητά συγκεκριμένες πράξεις που θα επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις συγνώμης

 Η Ευαγγελία Δρακονάκη ζητά συγκεκριμένες πράξεις που θα επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις συγνώμης

Η δημοτική σύμβουλος κ. Ευαγγελία Δρακονάκη συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, αποχώρησε πρόωρα από τη διαδικασία καθώς το διαδίκτυο παρουσίασε προβλήματα.

Και αυτή τη φορά συνεδρίαζε από απόσταση και μέσω υπολογιστή, ευρισκόμενη στο σπίτι της. Έτσι τα γεγονότα στο τέλος της συνεδρίασης τα πληροφορήθηκε την επόμενη μέρα. Τα σχολίασε μιλώντας χθες το πρωί στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

Η κ. Δρακονάκη πέρα από τη συγνώμη που διατυπώθηκε από τους πρωταγωνιστές, ζητά να υπάρξουν από αυτούς συγκεκριμένες πράξεις. Που θα δικαιώνουν τη συγνώμη και θα φανούν στις επόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Η πρώην αντιδήμαρχος είναι από τους δημοτικούς συμβούλους που εδώ και καιρό συνεχίζει να ζήτα συχνότερες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.

Για τα επίμαχα γεγονότα και τα λόγια που ακούστηκαν στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης και μεταξύ των άλλων, είπε στην Πρωινή τα εξής:

«Είχα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση και έτσι όλα τα πληροφορήθηκα την επόμενη μέρα. Δεν σας κρύβω ότι έχοντας την εμπειρία προηγούμενων συνεδριάσεων αυτά που έγιναν την Πέμπτη κατά κάποιο τρόπο τα περίμενα. Είναι φράσεις, αντιπαραθέσεις και καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν.

Είναι τοξικές καταστάσεις. Πρέπει όλοι να συνέλθουμε. Θέλω να πω προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κώστα Πεφάνη ότι μπορεί να προέρχεται από την ομάδα της διοίκησης, από την ομάδα του κ. Μουριάδη, αλλά είναι και πρέπει να παραμείνει πρόεδρος όλου του δημοτικού συμβουλίου».

Διαβάστε επίσης