• 21 Μαΐου 2024,

Πρώτη απόφαση για τη ναυαγοσωστική κάλυψη

 Πρώτη απόφαση για τη ναυαγοσωστική κάλυψη

Φωτογραφία αρχείου

Στη συνεδρίαση της τη Μεγάλη Δευτέρα το μεσημέρι, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας έλαβε την πρώτη αλλά καθοριστική απόφαση για να προχωρήσει ο διαγωνισμός και να επιλεγεί η εταιρεία που θα προσφέρει ναυαγοσωστική κάλυψη στις 7 πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου το προσοχές Καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 176.000€. Η περίοδος εργασίας είναι η γνωστή, από την 1η Ιουνίου έως την 30η Σεπτέμβρη. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι όλα θα γίνουν έγκαιρα για να επιλεγεί η εταιρία όταν πρέπει και χωρίς καθυστέρηση.

Με άλλες αποφάσεις που έλαβε η ίδια Δημοτική Επιτροπή επιλέχθηκαν οριστικά οι 25 υδρονομείς που θα εργαστούν από την 1η Μαΐου στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καβάλας. Σε ερώτηση για τον τρόπο επιλογής των προσώπων (μεταξύ των 45 που έκαναν αίτηση) απάντησε η γενική γραμματέας του Δήμου.

Εξηγώντας ότι όλα έγιναν νόμιμα αλλά τελικά η επιλογή αφορά τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων. Η κ.Χριστίνα Ταβουλτσίδου είπε ότι η επιλογή των υδρονομέων έγινε όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης