• 18 Μαΐου 2024,

Η Γαλάζια Σημαία στο Paralia Beach Bar αφορμή συζήτησης για την ανάπτυξη της Κεραμωτής (φωτογραφίες-videos)

 Η Γαλάζια Σημαία στο Paralia Beach Bar αφορμή συζήτησης για την ανάπτυξη της Κεραμωτής (φωτογραφίες-videos)

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο παραλιακό μπαρ «Paralia» στην Κεραμωτή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη για την εποχή εκδήλωση ανάρτησης της Γαλάζιας Σημαίας που και φέτος εξασφάλισε η ακτή. Συνέπεια των προσπαθειών του επιχειρηματία Μπάμπη Γκλαβάκη.

Ο κ. Γκλαβάκης είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μιας επιχείρησης με παρελθόν. Παρόν και μέλλον. Μιας επιχείρησης με συνέπεια και υπευθυνότητα. Ενός παραδείγματος καλής επιχειρηματικότητας, όπως σχετικά αναφέρθηκε. Κι αποδεικνύεται καθημερινά και στην πράξη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι βουλευτές Πασχαλίδης, Δεληκάρη, οι Αντιπεριφερειάρχες Πολίτης- Γάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ο Δήμος Νέστου είχε «πλούσια» παρουσία με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σάββα Μιχαηλίδη, αντιδημάρχους του κτλ. Ήταν επίσης η Πολιτική Προστασία δια του κ. Σταύρου Κιβράκη, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κώστας Σιμούδης, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής. Του Λιμενικού Σώματος και άλλοι.

Η εκδήλωση έγινε μια αφορμή συζήτησης για την ανάπτυξη της Κεραμωτής. Σε αυτό συνέβαλε με την ομιλία του ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης. Αναφέρθηκε στην μεγάλη τουριστική- ξενοδοχειακή επένδυση που έλαβε τις προβλεπόμενες άδειες κι αρχίζει να υλοποιείται από το Φθινόπωρο.

Περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία μεγάλου ξενοδοχείου κοντά στην περιοχή των στρατιωτικών κατοικιών της Κεραμωτής. Αναφέρθηκε επίσης στα έργα υποδομής. Έργα που εκτελούνται ή ετοιμάζονται ενώ σχολίασε και το πρόβλημα των κουνουπιών λέγοντας ότι αυτό είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Άλλοτε τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά κι άλλοτε όχι, τόνισε με ευγενικό τρόπο. Ο κ. Μιχαηλίδης επαίνεσε τον επιχειρηματία Μπάμπη Γκλαβάκη. Μίλησε γενικότερα για τη μεγάλη απήχηση της Κεραμωτής μεταξύ των Βουλγάρων επισκεπτών.

Στη συνέχεια μαζί με τον Μπάμπη Γκλαβάκη ανέβασαν τη Γαλάζια Σημαία. Το παραλιακό μπαρ «Paralia» καταφέρνει 17 χρόνια τώρα να διαθέτει Γαλάζια Σημαία. Κάθε χρόνο όταν έρχεται η ώρα να την αναρτήσει δίνει στο γεγονός μια ιδιαίτερη σημασία.

Για να προσφέρει την ευκαιρία στους παράγοντες της περιοχής να κάνουν δημόσια τον απολογισμό ή τον προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών τους. Στις δηλώσεις που επακολούθησαν άπαντες αναγνώρισαν τη σοβαρή προσπάθεια του κ. Γκλαβάκη και φυσικά του έδωσαν συγχαρητήρια.

Το Paralia λειτουργεί στην παραλία της Κεραμωτής στην Αμμόγλωσσα. Εξυπηρετεί όλη την ημέρα πολλούς κολυμβητές ενώ απόγευμα και βράδυ λειτουργεί και ως χώρος διασκέδασης.

Διαβάστε επίσης