• 5 Μαΐου 2024,

Η Γεωργία το πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και το πήρε !

 Η Γεωργία το πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και το πήρε !

Δύσκολη η προχθεσινή βραδιά για όλους  τους  Έλληνες φιλάθλους που ζήσανε άλλη μία μεγάλη απογοήτευση από την ήττα στα πέναλτι από την ομάδα της Γεωργίας που θα είναι αυτή η οποία τελικά θα ταξιδέψει στην Γερμανία για το EURO του 2024.

Η ομάδα μας αν και καλύτερη δεν μπόρεσε να πετύχει το γκόλ της πρόκρισης ούτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα ούτε εν συνεχεία στην παράταση.

Οι Γεωργιανοί το πήγανε το παιχνίδι εκεί που θέλανε , στα πέναλτι και το πήρανε.

Για να κερδίσει μία ομάδα ένα παιχνίδι στα πέναλτι και μάλιστα σε μία «καυτή» έδρα όπως αυτή προχθές θα πρέπει να έχει προσωπικότητα.

Η προσωπικότητα είναι κάτι που χτίζεται με συμμετοχές και διακρίσεις σε κορυφαίους θεσμούς από τους οποίους η δική μας ομάδα απουσιάζει τα τελευταία 12 χρόνια.

Οι παίκτες μας τα δώσανε όλα παίξανε με ψυχή αλλά δεν έφτασε.

Τα πόδια των Ελλήνων παιτκών ήταν βαρίδια από το άγχος το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε αποβάλει και να ήταν και διαφορετική και η έκβαση του αγώνα αν πετυχαίναμε ένα γκολ που δεν ήρθε ποτέ.

Και επειδή με αν και με θα ιστορία δεν γράφεται η ομάδα μας είναι εκτός EURO 2024, η απογοήτευση είναι μεγάλη και  αυτό δεν αλλάζει.

Θα πρέπει και σε αυτή την περίπτωση να πάμε παρακάτω.

 

H πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με την υποστήριξη των περισσότερων κομμάτων της αντιπολίτευσης σίγουρα δεν θα ρίξει την κυβέρνηση αλλά είναι ένα δείγμα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης που σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει στην κυριαρχία του Μητσοτάκη και της  Νέας  Δημοκρατίας που ίσχυε μέχρι και πριν από μερικούς μήνες.

Ο Μητσοτάκης έχει ανοίξει πολλά μέτωπα σε πολιτικό επίπεδο  αλλά και σε επικοινωνιακό αφού πλέον υπάρχουν  ισχυρά Μέσα Ενημέρωσης  του έχουν γυρίσει την πλάτη.

Με το που άρχισαν κάποια Μέσα να τον αντιπολιτεύονται είδατε πως αρχίσανε αμέσως οι τριγμοί ;

Είναι το λεγόμενο «σφίξανε οι κώλοι».

Βέβαια θα πρέπει να μας προβληματίσει ότι αυτοί που σήμερα αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση μέχρι και πριν από μερικούς μήνες ήταν φανατικά στο πλευρό της !

 

Καλά αυτός ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου που πήγε και έπεσε πάνω σε μία από τις κολώνες στήριξης της γέφυρας της Βαλτιμόρης τόσο κυδώνι ήταν ;

‘Η τον πήρε ο ύπνος ή ήταν ΤΑΠΑ !

Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

 

Είναι αλήθεια ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ στην Δράμα  είχε περισσότερους Καβαλιώτες από ότι στα εντός  έδρας.

 

Ο Ελληνοαμερικάνικος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ  Τσούνης έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα για να χάσει κιλά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τρώγοντας μόνο σούπες  σαλάτες και ψάρια έχασε 39 κιλά σε 1,5 χρόνο.

Δηλαδή σε 3 χρόνια αν συνεχίσει με αυτή την διατροφή θα είναι φέτες !

 

Πάντως η ανάρρωση του Βασίλη Μπισμπίκη πέρασε και από την Ιταλία όπου βρέθηκε το ζευγάρι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου μετά και την περιπέτεια υγείας που είναι ο Μπιλ.

 

Τα Ελληνική τηλεοπτικά κανάλια τίμησαν την Επανάσταση του 1821 με τις ταινίες ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ και ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης