• 4 Μαΐου 2024,

Η Ημέρα της Γυναίκας και η πολυπολιτισμικότητα της Energean

 Η Ημέρα της Γυναίκας και η πολυπολιτισμικότητα της Energean

Ένα ενδιαφέρον λεκτικό και οπτικό μήνυμα έστειλε η Energean μέσα από τον λογαριασμό της στο LinkedIn, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που τιμάται σήμερα.

Η εταιρεία τονίζει ότι είναι δεσμευμένη στον αγώνα κατά κάθε διάκρισης είτε φύλου, είτε φυλής, είτε χρώματος, είτε εθνικότητας και, μάλιστα, έχει αναρτήσει και μία φωτογραφία με δέκα γυναίκες που εργάζονται στον όμιλο σε θέσεις ευθύνης.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τις Karen Simon, μέλος του Δ.Σ. της Energean, Iman Hill, Διευθύντρια Επιχειρήσεων, Michelle Churchward, Γενική Γραμματέα, Kate Sloan, επικεφαλής Επενδυτικών Σχέσεων, Ίλια Ρήγα, Επικεφαλής του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Πασχαλιά Κιομουρτζή, Διευθύντρια Ερευνών στον Πρίνο, Halina Dana, Τεχνολόγο Πετρελαίου, Maria Martin, επικεφαλής Εταιρικών Χρηματοδοτήσεων, Στέλλα Λένα, Χρηματοοικονομική Ελέγκτρια του ομίλου και Hagit Genish Gill, επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων της Energean Israel.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κυρίες που απεικονίζονται στην φωτό που ανάρτησε η Energean προέρχονται από διάφορες χώρες, όπως η Ελλάδα, οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Βενεζουέλα, ενώ προφανώς έχουμε να κάνουμε και με διαφορετικές θρησκείες. Η εταιρεία, μέσω της ίδιας ανάρτησης, έστειλε και το μήνυμα ότι έχει στρατευθεί στην προσπάθεια για την υλοποίηση του 5ου από τους Στόχους για Βιώσιμη Ανάπτυξη που έχει θέσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και ο οποίος αφορά ακριβώς την άρση διακρίσεων ανάμεσα στα δύο φύλα.

Πηγή : capital.gr

Διαβάστε επίσης